SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Manifestacija jasnosti in obilja v zlato dobo

Prijave na ta dogodek so zaključene.
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Manifestacija jasnosti in obilja v zlato dobo

Kdaj in kje?

21. dec. 2020 19:00 – 21:00
Spletna meditativna delavnica

Več o dogodku

Kdaj: ponedeljek, 21. 12. 2020 ob 19.00 uri (delavnica traja do 21.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Spletna delavnica je nadgradnja delavnice Odpiranje akaških zapisov. Vendar se je lahko udeležite vsi, tudi tisti, ki na delavnici akaški zapisi niste bili prisotni.

VSEBINA

Po 10 dnevnem obdobju uvidov vstopamo v očiščeno svetlobno telo, bitjem svetlobe in samemu stvarstvu brezpogojno predamo vse, kar nam ne služi in manifestiramo svojo pot na Zemlji za prihodnje obdobje. Očiščeni z novo energijo vstopamo v leto 2021. In si tako postavimo nove temelje za prihodnje obdobje in razsvetljenje v zlato dobo.

Na novi poti nas bo tako spremljalo več jasnosti, razumevanja, brezpogojne ljubezni in vodstva.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Preko meditacije in stanja transcendence bomo aktivirali svojo božansko naravo in svoje želje predali bitjem svetlobe.

Vse želje, ki jih bomo oddali, bodo imele izjemno moč, saj je 21/12 pomemben energetski dan, energije so naklonjene meditaciji, manifestaciji in predaji želja. S pomočjo duhovnih vodnikov, ki nam bodo pomagali vstopiti v najvišje vibracije, bomo predali želje, in manifestacije v najvišji obliki. Ker je ključno, da v leto 2021 vstopimo očiščeni starih energij, bomo predali tudi vsa stara prepričanja in bremena, ki nam ne služijo več.

Na delavnici bomo prejeli in občutili občutke, kako je, ko v naša življenja z lahkoto priteka obilje, popolnoma se bomo uskladili z virom in zaupali. Preko duhovnega vodstva bomo s kristalom najvišjih dimenzij bomo aktivirali naše tretje oko in tako dosegli, da bodo moči naše jasnosti v prihodnjih obdobjih na najvišjih vibracijah.

Nato bomo šli v progresijo, v kateri bomo jasno videli in občutili pritok energije obilja in občutke, kako je živeti v popolni jasnosti in obilju božanskih, brez strahov pred prihodnostjo. Ter si vizualizirali svojo prihodnost. Po končani progresiji bomo te občutke shranili v celice naše duše in jih nesli s sabo v svojo edinstveno realnost na Zemlji.

Ko ste aktivirani za prejemanje najvišjih vibracij, božanskih sporočil, jasnosti in obilja, pomeni, da bo le-to brez težav pričelo pritekati v vaša življenja. Le odprite se, dovolite si, da pride, zaupajte. Delajte korake naprej, več manjših korakov, za katere verjamete, da jih zmorete in so za vas uresničljivi, bo pripeljalo do velikega koraka, do velikih sprememb. Delo na sebi je potrebno vsak dan in da rezultate. Ključno je, da zaupate in verjamete ter da ste se pripravljeni spreminjati v najboljšo verzijo sebe.

Create impossible, not possible <3

Deli dogodek s prijatelji