Search

Z metodo regresije odpravljamo osebne težave

"Za regresijo se odločimo skupaj s stranko glede na njene težave in ji z metodo regresije poskušamo odpraviti blokade iz preteklih življenj, ki so lahko razlog za trenutne težave" sta povedala regresoterapevta Bojan Bone in Draženko Drinić, s katerima smo se pogovarjali o tem, kdaj se odločiti za regresijo in kako nam lahko pomaga reševati težave 


Kdaj obiskati regresoterapevta, kako poteka vajino delo in kakšne so vajine izkušnje? 

Regresoterapevta poiščeš takrat, ko delaš na sebi in nenadoma ugotoviš, da ne veš, kako naprej. Preprosto obstaneš. Zavedaš se, da moraš nekaj spremeniti v svojem življenju. Odstraniti blokado, ki te omejuje na primer pri osebnem razvoju, počutju, odnosih, ipd. Takrat se odločiš poiskati prave vzroke v preteklih življenjih, zato se odločiš za regresijo.

Kdaj sta prvič spoznala, da imata sposobnosti izvajanja regresije?

Najini začetki segajo že v rano mladost, ko sva se začela ukvarjati oziroma odkrivati skrivnosti nastanka človeka. Prebirala sva mnoge knjige in se začela učiti od velikih mojstrov. Že takrat sva se zavedala, da imava v svojem življenju posebno nalogo. Da imava veliko poslanstvo.


Kaj vama, kot regresoterapevtoma, predstavlja največji izziv pri delu?

Pri najinem delu največji izziv predstavlja odkrivanje jeder oziroma dogodkov iz preteklosti, ki so privedli do zastojev pri določeni osebi v sedanjem življenju. Potrebne je ogromno energije in kocentracije, da se s stranko lahko vrnemo v preteklost in ugotovimo ključne pretekle dogodke, ki so povezani z blokadami v sedanjem življenju osebe. 


Kako običajno poteka vajino delo s stranko? Kaj lahko stranka pričakuje (in kaj ne), ko se odloči za regresijo?

Za regresijo se odločimo skupaj s stranko glede na njene težave in ji z metodo regresije poskušamo odpraviti blokade iz preteklih življenj, ki so lahko razlog za trenutne težave. Na začetku regresije najprej opraviva bioterapijo, da ugotoviva, koliko ima stranka odprto tretje oko. Če to ni dovolj, je potrebno narediti predhodno bioterapijo čiščenja in odpiranja, ter šele potem pristopiva k opravljanu regresije.


Ali lahko delita z nami nekaj najbolj zanimivih primerov oziroma izkušenj pri izvajanju regresije?

Težko je izpostaviti kak primer posebej, ker je prav vsak edinstven. Najbolj zanimive izkušnje pri opravljanju regresije so takrat, ko stranka ugotovi, kakšen je njen izvor iz prejšnjih življenj. Kakšne izkušnje in znanja je pridobila, kdo so bili njeni predniki oziroma sorodniki in sopotniki, kakšne so bile relacije med temi osebami v preteklem življenju in podobno. Predvsem pa, da ugotovi, katera je njena naloga v sedanjem življenju. Tukaj in zdaj. Veliko ljudi prihaja k nama zaradi finančnih težav in pogosto z metodo regresije ugotovimo, da so v preteklih življenjih zaradi določenih dogodokov živeli revno in skromno življenjein isti vzorec prenesli v sedanje življenje. To jim danes predstavlja blokado pri osebnostnem razvoju, ki jo s pomočjo metode regresije lahko odpravimo, razrešimo dogodke iz preteklosti. 

Po opravljeni regresiji je najbrž potrebno delatu tudi na samemu sebi? Kaj svetujeta?

Vedno mora človek delati na samemu sebi. Življenje na zemlji zahteva veliko dela. Duhovna rast, osebna rast, vse to pomeni za vsakega posameznika več ljubezni, večjo harmonijo, več miru in zadovoljstva.


Ali lahko stranke obiščete tudi na njihovem domu?

Seveda lahko. Razen v primeru regresije. Ta se izvaja izključno v naših prostorih.


Kako se lahko naročimo na regresijo in kje sta locirana?

Stranke se lahko naročijo pri nama preko telefona 041 389 508 (Bojan) ali 031 813 092 (Draženko) . Center Svet-a Energij se nahaja na naslovu Slamnikarska 22, 1230 Domžale

272 views0 comments

Recent Posts

See All