Search

Pogovor z Draženkom Drinićem, jasnovidcem

"Jasnovidnost je res pomembna, ko se znajdemo na križišču in ko ne vemo v katero smer bi bilo najbolje kreniti", pravi Draženko Drinić, jasnovidec in bioterapevt.


Z Draženkom smo se pogovarjali o tem, kdaj obiskati jasnovidca, kako poteka njegovo delo...z nami pa je delil tudi nekaj zanimivih izkušenj. 


Dražen, kdaj ste prvič spoznali, da imate nadnaravne sposobnosti oziroma da ste jasnovidni?

Dražen: Prvič sem videnje doživel pri svojih sedmih letih. Velikokrat sem videval sence, ko sem bil med ljudmi ali sam doma. Nisem vedel kaj se dogaja. Sploh pa temu nisem pripisoval kakšne posebne pozornosti. Z leti pa se mi je vedno bolj odpirala jasnovidnost in ugotovil sem, da z novimi nadnaravnimi sposobnostmi lahko še bolj povezujem ''slike'', občutke in vibracije, kar me je vedno pripeljalo do neke smiselne rešitve. Vrhunec sem doživel pri svojih 33 letih. Poti nazaj ni bilo več. Zbujal sem veliko bolj zgodaj kot ostali v družini, čeprav sem  informacije pridobival preko celega dneva. Tega ni bilo moč zaustaviti, nisem mogel reči, da se jaz s tem pač ne bom ukvarjal, saj je bil zame to dar z neba. Lahko sem se pogovarjal tudi s Stvarnikom in z dušami, ki so že prešle onkraj našega sveta. Vedno bolj me je iskrena želja pomagati drugim spodbujala, da sem šel naprej po tej poti in še vedno sem tu.


Kdaj naj bi bilo po vaše primerno obiskati jasnovidca?

Dražen: Takrat, ko je človek na razpotju, ko želi neke smernice pa ni nikogar, ki bi mu resnično lahko razložil, zakaj trpi v določenih življenjskih situacijah, recimo, ko izgubi koga od svojih prijateljev, ko se ločuje s partnerjem, ne da bi sploh natančno vedel zakaj, ko mu kdo od bližnjih nenadoma, brez pravega razloga umre ali zboli, ko mu ne znajo postaviti prave diagnoze, ko se recimo znajde v hudih finančnih težavah, ko ima morda občutek, da vse okoli njega razpada in doživlja neuspeh za neuspehom, ne more pa ugotoviti kdo stoji za tem, oziroma zakaj se mu vse to sploh dogaja.

Vedno moram pri človeku priti do jedra, kjer najdem poglavitni vzrok za njegove težave. Res je žalostno, da dandanes jasnovidnost pripisujejo tudi vedeževalkam iz kart ali kakšnemu samozvanemu rešitelju, ki ti samo natrosi informacije in te samega pošlje naprej v svet. Jasnovidnost je nekaj popolnoma drugega, je bistveno več, kot samo pridobivanje informacij. To je  zdravljenje jedra, da lahko človeku odpremo nove poti in vrata do sreče.


Kaj vam kot jasnovidcu pri delu predstavlja največji izziv?

Dražen: Največji izziv mi predstavlja odpiranje blokad, zaradi katerih človek ne more hoditi po svoji pravi poti. Moja edina želja je pomagati.  


Kako običajno poteka delo s stranko? Kaj lahko pričakuje (in kaj ne), ko se odloči za obisk pri vas?

Dražen: Kot sem že omenil, to ni nikakršno »šloganje« kaj se bo zgodilo jutri, kaj pojutrišnjem. Ne gre tako. Vse to sicer lahko povem, vendar ne vedno, seveda pa tudi  vsakomur povem na svoj način. Vsak od nas je svet zase, drugačen od drugih. Jaz jasno vidim dušo na nasprotni strani, vidim, kako utripa človekovo notranje duhovno bitje. To duhovno bitje mi naroča, koliko in kaj naj človeku povem zdaj, oziroma, kaj naj prikrijem do takrat, ko bo duhovno toliko zrasel, da bo  lahko določeno informacijo lažje sprejel.


Pri ljudeh torej vidite oziroma zaznate zelo specifične stvari?

Dražen: Vidim vse tisto kar je pomembno za človeka in tisto kar po svoji presoji čutim, da je prav, mu tudi povem. Ob tem mu energijsko dvigujem raven zavedanja, da bo lažje obvladoval izzive na novi poti, ki se odpira. Da se ne bo ustavil, ustrašil in zbežal. Videti je morda dokaj enostavno, vendar je moje delo zelo odgovorno.


Ali nam lahko zaupate nekaj najbolj zanimivih izkušenj s strankami?  Kako se odzivajo? 

Dražen: Seveda, pravzaprav je vsak primer posebej zanimiv. Zdaj bom navedel zgolj nekaj zadnjih primerov.

Neko gospo ki je bila psihično v takem razdejanju, da ni več čutila nog in je bila na invalidskem vozičku sem po sedemindvajseti terapiji postavil na noge.

Pri neki gospodični sem videl kdaj je rodila svojega otroka, točen datum in uro.

Nekemu fantu sem dejal da bo delal v tujini pa mi ni ravno verjel. Ampak kmalu za tem so ga poklicali in tujina mu je dobesedno potrkala na vrata.

Ogromno je pozitivnih sporočil, ki jim sledijo pozitivni dogodki. Vse to mi je v veliko veselje in ob tem rastem tudi sam. 


Da se nam uresničijo napovedi, moramo po obisku jasnovidca najbrž tudi sami kaj postoriti? Kaj priporočate strankam? 

Dražen: Predno obiščemo jasnovidca, se moramo zavedati, da nam ne more povedati vsega, kar bi radi, recimo številk, s katerimi bi zadeli na lotu. Pri človeku, ki misli, da bi mu lahko jaz pomagal zadeti na lotu, pogledam, če so energije sploh naklonjene temu. Če povem v prispodobi je to nekako tako, kot da jasnovidec pove, kako se pride do čevljarja, čevlje pa si  izbere vsak sam. Jasnovidnost je res pomembna, ko se znajdemo na križišču in ko ne vemo v katero smer bi bilo najbolje kreniti.  


Ali lahko tudi sami razvijemo jasnovidnost, ki bi nam pomagala razumeti okoliščine, da bi se lažje odločali, itd.?

Dražen: Vsi nenehno dobivamo sporočila iz vesolja. Seveda pa nismo vsi enako občutljivi, zato je treba ugotoviti, kako močno smo jasnovidni in jasnočutni.

Osebe, ki so na višjih nivojih, lažje in hitreje povežejo informacije, slike in vibracije. Bolj so razviti, bolje in bolj primerno znajo svoje zaključke tudi predstaviti. To velja tudi za jasnovidca, ki pomaga svoji stranki. Jaz kot jasnovidec moram poskrbeti, da človek v svojih možganskih celicah informacije lažje sprejeme, jih predela, da se jih ne boji in da ne odreagira napačno zaradi kakšnih drugih morebitnih notranjih strahov in bitk ki jih bije znotraj samega sebe.


Kako se lahko naročimo na obisk pri tebi in kje imaš ordinacijo? Ali stranko lahko obiščeš tudi na domu?

Dražen: Pokličete lahko na tel. št. 031 813 092 , lahko se odzovete preko spletnega obrazca ali pošljete e-sporočilo.  Podatki so na naši spletni strani, lahko pa se oglasite tudi osebno v moji ordinaciji, na Slamnikarski c. 22, 1230 Domžale.

Če je nujno, obiščem stranke tudi na domu. Pridem tudi, če je treba energijsko očistiti dom.

210 views0 comments

Recent Posts

See All