top of page
zen-stone-i25265.jpg

ENERGETSKO ZDRAVLJENJE

Človek je energetsko bitje, ki se prazni in polni, a žal prepogosto ne vemo, kako si obnoviti zaloge življenjske energije. Čustveni, psihološki in fizični stres nas lahko izčrpa do točke, kjer resno ogrozimo svoje zdravje, to dragoceno dobrino pa si le stežka povrnemo, če ne spremenimo vzorcev svojega delovanja. S pomočjo bioenergije se znova vrnemo v center zavedanja in pridobimo moč, da si znova povrnemo zdravje.                      

regresija-1.jpg

REGRESIJA

Včasih se zgodi, da se pretekli dogodki, ki jih nismo razrešili, preslikajo v sedanje življenje. Zapuščina preteklosti tako povzroča težave, ki se ponavljajo tukaj in zdaj, kaže se v vedenjskih vzorcih, psiholoških lastnostih, odnosih in še kje.  Ko situacijo uspešno razrešimo, se karma prekine, v nasprotnem primeru ji ne moremo uiti. Ko sprejmemo odgovornost za lastna dejanja, uravnotežimo energijo in smo pripravljeni, da končno stopimo na pot lastnega poslanstva.

vivere-in-armonia-ciesseinforma-csv-fvg-

ENERGETSKO ČIŠČENJE PROSTOROV

Tudi v prostorih se zbirajo nizkoferkvenčne energije, ki vplivajo na posameznika in njegovo delovanje. Skozi energetsko čiščenje se prostor izprazni energetske zapuščine preteklih prebivalcev in se znova vzpostavi ravnovesje, temelj dobrega počutja.

kristal_kure_tahmin.jpg

JASNOVIDNOST

Jasnovidnost je del načrta duše, ki jo oseba hrani v svojih dušnih zapisih. Bioterapevt dušne zapise bere in preko tega stranki pove, kaj se je že zgodilo ter kar se bo še zgodilo. Prihodnost ni določena, ampak je samo načrt duše. Preko jasnovidnosti lahko terapevt pomaga na mnogo načinov, ne le z napovedovanjem prihodnosti. Ko terapevt in stranka interptetirata dušni načrt, se v nadaljevanju lahko stranka odloči za čiščenje blokad, dušnih zapisov in rezanje karmičnih vezi, ki stranki preprečujejo, da bi  šla po svoji pravi poti.

meditation-f-175562733-s (1).jpg

SKUPINSKE MEDITACIJE

Potekajo vodeno  v skupini približno uro in pol. Namenjene so vsem, ki potrebujejo dodatno spodbudo, da se ponovno prebudijo in postanejo dovzetnejši za doseganje svojih načrtov ter ciljev.

Saint-Germain-Violet-Flame-Meditation-fo

MEDIJSTVO Z DUHOVI

Medijstvo je soočanje terapvta z duhovi, ki so nedavno zapustili fizični svet in nimajo razčiščenih vseh pogojev, da bi odšli v svetlobo, zato terapevt sooči duha in ljudi, ki so povezani z njim, da se razrešijo vse težave, ki so nastale še za časa življena duha in še niso bile odpravljene. Duh po terapiji odide mirno v večno luč.

bottom of page