top of page

Aktivacija potencialov duše

Velik del življenja namreč preživimo na avtopilotu ali v nezavednem stanju, kar zavira naš duhovni razvoj in naše dušne potenciale, s katerimi smo vstopili v fizični svet. Naša duša je nenazadnje ta, ki pozna pot k uresničitvi našega lastnega življenjskega poslanstva, tu smo, da jo slišimo.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Aktivacija potencialov duše
Aktivacija potencialov duše

Ura in lokacija

13. jan. 2022, 19:00 – 21:00

Spletna delavnica in meditacija

Gostje

O dogodku

Kdaj: četrtek, 13. 1. 2022 ob 19.00 uri (delavnica traja do 21.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 30 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Namen delavnice je vzpostaviti globljo povezavo z dušo, njenimi sporočili, spomini in znanjem. Velik del življenja namreč preživimo na avtopilotu ali v nezavednem stanju, kar zavira naš duhovni razvoj in naše dušne potenciale, s katerimi smo vstopili v fizični svet. Naša duša je nenazadnje ta, ki pozna pot k uresničitvi našega lastnega življenjskega poslanstva, tu smo, da jo slišimo in delujemo skladno z njeno resnico.

Duša je neskončno, brezčasno polje celotnega obstoja, kjer bivata tvoje zavedno in nezavedno. To so deli tebe, ki so ti poznani, deli s katerimi sobivaš vsak trenutek obstoja in deli, ki so se v tem ali preteklih življenjih zaradi izkušenj in dogokov prekrili s tančico, da bi bili nevidni tebi kot bitju v materialnem svetu. 

Vse preveč nas oblikuje, omejuje in usmerja naše zunanje okolje. Kljub temu, da smo ljudje v resnici bitja duhovnih dimenzij in nas sestavlja čista energija, nam fizični dokazi naše okolice prepogosto postavljajo usmeritve za sprejemanje odločitev in delovanje. In takrat se odločamo skladno s prepričanji drugih, skladno s tem, kaj bodo drugi mislili o nas ipd. Naša zavest in uporaba vseh dimenzij sebe, povezava s svojo dušo je nemalokrat zatrta.

Naša zavest je namreč budno prisotna zgolj v materialni dimenziji, vendar je odstotek zavesti, ki jo dejansko uporabljamo v fizičnem obstoju zelo majhen, nekje med 2 in 4-odstotke. Z duhovnim razvojem lahko širimo in poglabljamo svojo zavest v globlje, notranje nezavedne  dimenzije, vstopamo v stik z dušo in tako postajamo bolj prisotni in zavestni v svojem delovanju na fizični ravni. Kar nam prinaša neskončno izbiro in biti to, kar je naš namen.

Pri aktivaciji potencialov duše se zgodi integracija zavednega in nezavednega, naša pot v materialnem svetu postane bolj jasna in čista. Pričenjamo se zavedati, česa si želimo, kakšni so naši cilji in vnašamo duhovno dimenzijo v prostor in čas kjer bivamo. Usmerjanje svojega obstoja in delovanja, dvig vibracije obstoja idr. ni izvedljivo, kadar delujemo iz materialne dimenzije. Vsekakor pa se preskok zgodi, ko v fizični svet vnesemo lastno duhovnost, najvišjo modorst duše in čisto resnico celotnega obstoja, ki presega dimenzije prostora in časa, dimenzije čustev, občutenj in misli. 

POTEK DELAVNICE

Na delavnici, bomo preko vodene meditacije vstopili v polje najvišje vibracije zavedanja in popolno povezavo s svojo dušo. Preko povezave z dušo bomo aktivirali notranji svet in povezavo s celotnim obstojem. Dvigovali bomo samozavedanje in samozavest, ko se bomo povezovali s svojo dušo. 

Namen delavnice je:

  • Vzpostavitev energetskega ravnovesja v svojem notranjem svetu.
  • Aktivacija potencialov duše ter integracija zavednega in nezavednega uma.
  • Dvig ravni zavesti in zavedno delovanje v materialnem/fizičnem svetu.
  • Jasnost in lahkotnost sprejemanja odločitev in več zaupanja v notranjo modrost.
  • In veliko več.

VABLJENI ...

Deli ta dogodek

bottom of page