Čiščenje zaobljub, vzorcev in prepričanj preko REGRESIJE V PRETEKLA ŽIVLJENJA

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Čiščenje zaobljub, vzorcev in prepričanj preko REGRESIJE V PRETEKLA ŽIVLJENJA

Kdaj in kje?

25. nov. 19:00 – 20:30
Spletna delavnica

Več o dogodku

Kdaj: četrtek, 25.11.2021 ob 19.00 uri (delavnica traja do 20.30 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Te zanima, kateri dogodki iz preteklosti imajo vpliv na tvojo sedanjost? Si želiš zaključiti z zaobljubo iz preteklega življenja, ki omejuje tvojo pot v tem življenju?

REGRESIJA nam pomaga odpreti globino lastne duše. Omogoča nam boljši vpogled v trenutne situacije in pojasnjuje določene nerazumljive pojave v našem življenju, za katere ne najdemo izvora v tem življenju (v preteklih dogodkih in svojem otroštvu). Daje smisel razumevanju, zakaj se v tem življenju srečujemo z določenimi situacijami, krivicami in trpljenjem ter težavami in kako nam prastari občutki krivde ter zaobljube preprečujejo, da bi nam šlo dobro. Ozavestimo tudi, zakaj nas mučijo določeni strahovi in blokade zaradi katerih sledimo določenim vzorcem ravnanja in odnosom, ki otežujejo naše življenje.

S pomočjo metode regresije bomo preko duhovnega vodstva portala zmajev poiskali korenine sedanje situacije, ponavljajočih se dogodkov ali negativnih doživljanj, ki segajo v eno preteklih življenj in negativno vplivajo na vaše življenje. Odkrili bomo karmične vzorce, zaradi katerih se nam pojavljajo ovire na poti in pridobili zavesten vpogled v življenjsko situacijo.

V drugem delu delavnice bomo lastne spomine in travmatične izkušnje ter vzorce in prepričanja spreminjali in preko najvišjega, sedmega nivoja obstoja pretrgali karmične vezi ter aktivirali zdravljenje na nivoju duše. Temu bo sledil vpogled v prihodnje situacije, t.i. progresija.

Naj preteklost vaše duše ne definira vašega življenja, tu je zato, da vas vodi skozenj.

Deli dogodek s prijatelji