top of page

DELAVNICA IN KVANTNA MEDITACIJA: Kreativnost, intuicija in odločanje

Vabiva te na delavnico in izkušnjo kvantne meditacije, na kateri bomo raziskovali globine vaših lastnih kreativnih potencialov in jih aktivirali. Cilj meditacije je zaupanje v lastno intuicijo in izboljšanje le-te in posledično izboljšanje procesa odločanja. Osmislit svoje življenje na ZEMLJI sedaj.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
DELAVNICA IN KVANTNA MEDITACIJA: Kreativnost, intuicija in odločanje
DELAVNICA IN KVANTNA MEDITACIJA: Kreativnost, intuicija in odločanje

Ura in lokacija

13. sep. 2023, 18:30 – 21:00

Svet energij, Slamnikarska cesta 22, 1230 Domžale, Slovenia

Gostje

O dogodku

Vabiva te na delavnico in izkušnjo kvantne meditacije, na kateri bomo raziskovali globine vaših lastnih kreativnih potencialov in jih aktivirali. Cilj meditacije je zaupanje v lastno intuicijo in izboljšanje le-te in posledično izboljšanje procesa odločanja. Osmislite svoje življenje na ZEMLJI sedaj.

Kdaj: sreda, ob 18.30 uri (delavnica traja do 20.30 ure)

Kje: Svet energij, Domžale

Energijski prispevek: 60 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Potrebujete: udobna oblačila (po želji tudi ogrinjalo za telo in za čez oči - za čas meditacije)

KREATIVNOST, INTUICIJA, ODLOČANJE

V trenutku, ko se zavemo, da v svojih rokah nosimo vsa orodja za kreiranje lahkotnega, srečnega, radostnega in polnega življenja, lahko stopimo na pot zavestnega ustvarjanja. Ustvarjati lastno življenje je čarobno. Naša odločitev je, ali bomo svojo zemeljsko izkušnjo doživeli in preživeli v polju običajne nesrečnosti ali v polju zavestnega ustvarjanja lastne sreče. Na dogodku bomo združili stabilnost Zemlje in fluidnost Univerzuma ter preko kvantne povezave aktivirali priročnik z navodili za kreiranje, zaupanje v moč lastne intuicije in v varnost odločanja o sebi in svojem življenju tukaj in zdaj.

Zakaj so KREATIVNOST, INTUICIJA IN ODLOČANJE ključni elementi osmišljenega življenja?

Ker nam pomagajo, da v katerem koli problemu, nastali težavi ali izzivu najdemo rešitev. Težave obstjajo, življenje nam jih lahko nameni vsak dan, a ko spremenimo svoj pogled na njih, težave postanejo izzivi, izzivi, ki jih s pomočjo lastne kreativnosti, intuicije ali zaupanja v svoje vodstvo ter z lastno odločnostjo presežemo. V svojih rokah nosimo moč, da vse kar se dogaja okoli nas vibracijsko spremenimo. In prav ta trenutek življenje postane osmišljena pot, na kateri lahko mojstrimo lastne potenciale. Saj veste, ko v stvari, ki si jih zares želimo izboljšati in spremeniti, vlagamo svoj čas in trud, se bodo začele spreminjati. 

VSEBINA DELAVNICE in KVANTNE MEDITACIJE

Kvantna meditacija nam bo pomagala pri razvoju kreativnih potencialov, povečanju intuicije in izboljšanju procesa odločanja. 

  1. Povečana povezanost z nezavednim umom: Kvantna meditacija omogoča dostop do globljih plasti našega uma, vključno z nezavednim. To poveča ustvarjalnost, saj se iz nezavednega pojavijo nove ideje, koncepti in rešitve, ki jih prej nismo opazili.
  2. Sedež kreativnosti in intuicije se nahaja v sproščenem umu. Kvantna meditacija pomaga zmanjšati stres, napetost in notranji hrup, kar omogoča, da se um umiri. Sproščen um je bolj dovzeten za nove ideje in intuitivne impulze.
  3. Povečana sposobnost vizualizacije: Kvantna meditacija vključuje pogosto uporabo vizualizacije, kar pripomore k razvoju kreativnih potencialov. Vizualizacija nam omogoča, da si predstavljamo nove scenarije, ideje in koncepte ter jih preizkušamo v svoji domišljiji, preden jih dejansko prenesemo v resnično življenje.
  4. Dostop do kvantnih nihanj: V kvantni meditaciji se zavedamo, da se svet lahko manifestira iz nenehnih nihanj kvantnih delcev. To nas spodbudi k razmišljanju izven ustaljenih okvirov in nam omogoči, da raziskujemo nove, inovativne načine razmišljanja.
  5. Intuicija in odločanje: Kvantna meditacija okrepi intuicijo, saj nam pomaga prisluhniti notranjemu glasu in občutkom. Pri odločanju ta intuicija služi kot dragocen vodnik, saj se pogosto izkaže za pomembno in celovito informacijo, ki morda ni na površju zavesti.
  6. Povezava s kolektivno zavestjo: Kvantna meditacija pripomore tudi k občutku povezanosti s kolektivno zavestjo ali »univerzalnim umom«. To vodi do tega, da se počutimo bolj povezane z drugimi ustvarjalnimi posamezniki in da lažje delimo ter izmenjujemo ideje.

Na delavnici se bomo posvetili:

  1. Razvoju kreativnosti: Odkrili bomo, kako s pomočjo kvantne meditacije odpremo vrata svojim kreativnim potencialom. Naučili se boste tehnik, ki spodbujajo in razširjajo vaše ustvarjalne miselne procese ter vam pomagajo generirati nove in inovativne ideje.
  2. Povečanju intuicije: Spoznali bomo, kako kvantna meditacija okrepi vašo intuicijo, notranji kompas, ki vam pomaga pri sprejemanju bolj poglobljenih odločitev. Skozi praktične vaje boste razvijali svojo sposobnost poslušanja notranjih občutkov in se povezovali z intuitivnim vodenjem.
  3. Izboljšanju procesa odločanja: Ugotovili bomo, kako kvantna meditacija vpliva na vaš proces odločanja. Prepoznali boste tehnike, ki vam omogočajo jasnejši vpogled v situacije, bolj premišljene izbire ter boljšo analizo različnih možnosti.

Pridružite se nama na tej transformacijski delavnici, kjer boste osvojili orodja, ki vam bodo pomagala odkleniti vaš celoten potencial ter vam omogočila bolj ustvarjalno, intuitivno in premišljeno življenje.

V trenutku, ko se zavemo, da v svojih rokah nosimo vsa orodja za kreiranje lahkotnega, srečnega, radostnega in polnega življenja, lahko stopimo na pot zavestnega ustvarjanja. Ustvarjati lastno življenje je čarobno. Naša odločitev je, ali bomo svojo zemeljsko izkušnjo doživeli in preživeli v polju običajne nesrečnosti ali v polju zavestnega ustvarjanja. Na dogodku bomo združili stabilnost Zemlje in fluidnost Univerzuma ter preko kvantne povezave aktivirali priročnik z navodili za ustvarjanje.

PRIPOVEDOVANJA DRUGIH

Ko sem prvič stopila na pot zavestnega ustvarjanja, se nisem niti približno zavedala, da je ta pot lahko tako polna, globoka, čutna ... Sedaj imam želje in cilje in preprosto vem, da bom dosegla želeno, ni več dvomov, ne rabim se spraševati ali mi bo uspelo, vem, da sem že tu. In ta pot ustvarjajnja je tako vznemerljiva, čutim radost in metuljčke v svojem telesu, ko grem naprej in ko vem, da imam sposobnost ustvarjanja."

Maja G.

"Odkar hodim po poti zavestega ustvarjanja, sem veliko bolj pomirjena, tesnobe je v mojem življenju manj, razlog za to je, da sem se premaknila iz mrtve točke, da vidim pot pred sabo in vem, da ko bom pripravljena narediti naslednji korak, ga bom. Zdaj vem, da svoje omejitve lahko presežem."

Nina J.

"Ključno spoznanje zadnjih mesecev, morda celo let dela na sebi je, da tudi v težkih trenutkih vedno lahko najdem svetlobo. Vem, da nič ni dokončno in da imam vsak trenutek možnost popolnoma spremeniti svojo pot, če se za to odločim. Vem. da moja vibracija, misli in počutje vplivajo na, kje se bom znašla v prihodnjih dneh."

Katja Z.

"Naučil sem se, da spomini preteklosti ostanejo, a me ne definirajo."

Miha T.

Drago soustvarjalci, vprašanje se glasi: "Kaj bi ustvarili zase, če omejitve ne bi obstajale?”

KAKO BO POTEKALO SREČANJE?

Prostor in energije v katere boste vstopili vas bodo podpirali pri vašem poslanstvu in nameri. Vstopate v energijsko čist in zaščiten prostor, pripravljen za skupinsko delo v vaše najvišje dobro.

Na skupinski energijski izmenjavi bomo ustvarili polje, v katerem se boste lahko sprostili in odprli svoj kanal za pretočnost najvišjih vibracij zavesti, iz katerih je ustvarjanje lahkotno in ima dolgotrajen učinek.

Na prvem delu srečanja bomo v energijsko polje oddali namero - vsak zase. Sledilo bo odpiranje vseh nivojev in dimenzij lastnega obstoja ter poglabljanje stika s svojo dušo preko pogovora in učenja znotraj skupine. Prvi del srečanja bo potekalo procesno delo v skupini, ki bo izkustvene narave, v drugem delu pa nas čaka meditacija.

Na dogodku bomo razvijali lastno kreativnost, ojačevali lastno intuicijo in se poglobili v moč odločanja. Preko kvantne aktivacije in meditacije se bomo premaknili proti viru kreativnosti, intuicije in odločanja v svoje polje sprejemali kreativno ustvarjalno energijo ter odprli energijsko pretočnost za dotok slednjega v naše življenje. Odstranjevali bomo energijske blokade iz tega in preteklih življenj, povezane s pritokom kreativnosti, intuicije in odločanja v naše polje, se naravnali na frekvenco kreativnosti, intuicije in odločanja ter jo aktivirali.

Potopili se bomo v čarobni svet kreiranja in manifestiranja. Ustvarjali bomo svojo pot, svojo prihodnost in aktivirali proces pretoka lastne metafizične v fizično realnost.

Delajte korake naprej. Več manjših korakov, za katere verjamete, da jih zmorete in so za vas uresničljivi, bo pripeljalo do velikih sprememb. Delo na sebi je potrebno vsak dan in na dolgi rok prinese rezultate. Ključno je, da zaupate in ste vsak trenutek znova pripravljeni na najboljšo verzijo sebe.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA

Skupinska izkustvena delavnica s kvantno meditacijo je primerna za vse, ki si želite delati na sebi, osebno rasti, stopiti v stik z globljimi deli sebe. Za vse, ki si zastavljate vprašanja o sebi, svetu in drugih ter iščete odgovore izven fizičnega trenutka. Za vse, ki čutite da sta čustveni novo obstoja in duhovna dimenzija človeka pomembna prav tako kot mentalna in fizična dimenzija. Za vse, ki vas tema preprosto pokliče.

In seveda za vse tiste, ki želite odstraniti energijske blokade, ki vas omejujejo na poti do energijske pretočnosti.

PO MEDITACIJI

Po skupinski meditaciji se bo proces nadaljeval, zato je zelo pomembno, da ostanete v stiku s sabo in opazujete svoj lasten proces. Lahko pričakujete tudi določene spremembe v življenju.

V kolikor pride do občutkov utrujenosti, je pomembno, da si vzamete čas za počitek. Navadno boste po energijski povezavi in čiščenju občutili sproščenost in notranji mir.

ŠTEVILO MEST NA DELAVNICI JE OMEJENO.

Bojan in Polona

Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon sva energijska terapevta, ki sva že dolgo na poti zdravljenja, dela na sebi in pomoči drugih. Svoja znanja pridobivava preko kanala, jih mojstriva ter modriva na tem planetu za razsvetljenje in dvig zavesti. Deliva jih z vami, da jih boste vi lahko delili naprej. Vsak od nas ima v sebi moč, da kreira lastno pot in ustvarja novo.

Vsak od naju prihaja po drugi strani, oba pa sva se že kot otroka srečevala z energijami, vodstvom višjih dimenzij in zdravljenjem preko energij.

Polona svoje delo povezuje s področjem in študijem psihoterapije, arhetipi in znanji človeške psihologije, njeno področje je tudi zdravljenje preko kanaliziranja sporočil in dela s kristali ter zvočnimi frekvencami. Bojan pa je svojo poslanstvo našel v globinah akaških zapisov in celičnih dimenzijah. 

Ena od pomembnih stvari, ki sva jih odkrila v tem neskončnem raziskovanju samega sebe - je tudi, da lahko z znanjem, ki ga imava, in ki ga se vedno raziskujeva, pomagava drugim, da se prepoznajo, da osvetlijo svoje strahove in sence, da prepoznajo družinske vzorce, karmične vzorce, vzorce ujetosti, da se osbodijo vsega tistega, česar v resnici niso, ampak so samo pričakovanja družine in družbe - in se soočijo s svojimi najmočnejsimi potenciali, vizijami in se zavedo svoje moči.

Deli ta dogodek

bottom of page