top of page

DELAVNICA IN KVANTNA MEDITACIJA: Zavestno kreiranje ciljev in obilja

Vabiva te, da se nama pridružiš na dogodku, na katerem bomo zavestno postavljali svoje cilje in se pomikali po poti svojih dušnih potencialov. Preko kvantne aktivacije bomo aktivirali in v svoje polje sprejemali kreativno ustvarjalno energijo ter odprli energijsko pretočnost za dotok obilja.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
DELAVNICA IN KVANTNA MEDITACIJA: Zavestno kreiranje ciljev in obilja
DELAVNICA IN KVANTNA MEDITACIJA: Zavestno kreiranje ciljev in obilja

Ura in lokacija

02. jun. 2023, 17:45 – 20:15

Višja vibracija, C. Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Slovenija

Gostje

O dogodku

Vabiva te, da se nama pridružiš na dogodku, na katerem bomo zavestno postavljali svoje cilje in se pomikali po poti svojih dušnih potencialov. Preko kvantne aktivacije bomo aktivirali in v svoje polje sprejemali kreativno ustvarjalno energijo ter odprli energijsko pretočnost za dotok obilja v naše življenje.

Z nami bo posebna gostja, Zvezdana Mlakar.

Kdaj: petek, 2. junij ob 17.45 uri (delavnica traja do 20.15 ure)

Kje: Višja vibracija

Energijski prispevek: 50 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Potrebujete: udobna oblačila in vodo (po želji tudi ogrinjalo za telo in za čez oči - za čas meditacije)

V trenutku, ko se zavemo, da v svojih rokah nosimo vsa orodja za kreiranje lahkotnega, srečnega, radostnega in polnega življenja, lahko stopimo na pot zavestnega ustvarjanja. Ustvarjati lastno življenje je čarobno. Naša odločitev je, ali bomo svojo zemeljsko izkušnjo doživeli in preživeli v polju običajne nesrečnosti ali v polju zavestnega ustvarjanja. Na dogodku bomo združili stabilnost Zemlje in fluidnost Univerzuma ter preko kvantne povezave aktivirali priročnik z navodili za ustvarjanje.

PRIPOVEDOVANJA DRUGIH

Ko sem prvič stopila na pot zavestnega ustvarjanja, se nisem niti približno zavedala, da je ta pot lahko tako polna, globoka, čutna ... Sedaj imam želje in cilje in preprosto vem, da bom dosegla želeno, ni več dvomov, ne rabim se spraševati ali mi bo uspelo, vem, da sem že tu. In ta pot ustvarjajnja je tako vznemerljiva, čutim radost in metuljčke v svojem telesu, ko grem naprej in ko vem, da imam sposobnost ustvarjanja."

Maja G.

"Odkar hodim po poti zavestega ustvarjanja, sem veliko bolj pomirjena, tesnobe je v mojem življenju manj, razlog za to je, da sem se premaknila iz mrtve točke, da vidim pot pred sabo in vem, da ko bom pripravljena narediti naslednji korak, ga bom. Zdaj vem, da svoje omejitve lahko presežem."

Nina J.

"Ključno spoznanje zadnjih mesecev, morda celo let dela na sebi je, da tudi v težkih trenutkih vedno lahko najdem svetlobo. Vem, da nič ni dokončno in da imam vsak trenutek možnost popolnoma spremeniti svojo pot, če se za to odločim. Vem. da moja vibracija, misli in počutje vplivajo na, kje se bom znašla v prihodnjih dneh."

Katja Z.

"Naučil sem se, da spomini preteklosti ostanejo, a me ne definirajo."

Miha T.

Drago soustvarjalci, vprašanje se glasi: "Kaj bi ustvarili zase, če omejitve ne bi obstajale?”

OBILJE

Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Skozi zgodovino so na naši Zemlji rasle nove civilizacije, izumi, dogajale so se velike spremembe - bili smo priča spreminjanju vibracij in stanj zavesti. In prav te velike spremebe v zaznavanju, zavedanju prepletanju fizičnega in duhovnega prihajajo vedno bolj v ospredje našega obstoja.  

Nadangel Mihael je približno 4.500.000 let pred našim štetjem s svojo skupino angelov modrega plamena in mnogih bitij iz svetlobnega sveta z blagoslovom Stvarnika pospremil prve duše, ki so postale seme lemurijske rase. 

Tako, kot je mogoče kreirati spremembe obstoja v univerzumu, je mogoče kreirati želeno v polje svojega bitja.

Vsak od nas ima svojo lastno zaznavo realnosti, ki je edinstvena. Vsak od nas je kreator svojega življenja. In vsak zase ve, kaj mu predstavlja obilje. Vsem nam pa je skupno, da ko občutimo obije, le-tega občutimo preko lepih občutkov, visokih vibracij in pozitivnih misli. V naše življenje obilje priteka, ko imamo odprto srce, jasen um in smo popolnoma usklajeni z virom ter odprti za sprejemanje.

Od rojstva naprej živimo svojo zgodbo. In na podlagi te zgodbe si ustvarimo svoj lasten scenarij povezan s področji svojega življenja. Naša zgodba je vir informacij, ki smo jih v svojem celičnem in DNK zapisu prinesli že iz preteklih življenj ter vir energijskih informacij naših prednikov in prepričanj, ki so nam bila dana v tem življenju. Prepričanja navadno niso naša lastna, vendar jim dovolimo, da oblikujejo način našega razmišljanja in doživljanja določenih področij našega življenja. Prepričanja ponotranjimo in jih vzamemo za svoja. Na nekaterih področjih uspešno presegamo lastna prepričanja ter lasten življenjski scenarij, druga področja pa so zaradi svoje vibracije in dogodkov s katerimi so povezana veliko trši oreh. 

KAKO BO POTEKALO SREČANJE?

Prostor in energije v katere boste vstopili vas bodo podpirali pri vašem poslanstvu in nameri. Vstopate v energijsko čist in zaščiten prostor, pripravljen za skupinsko delo v vaše najvišje dobro.

Na skupinski energijski izmenjavi bomo ustvarili polje, v katerem se boste lahko sprostili in odprli svoj kanal za pretočnost najvišjih vibracij zavesti, iz katerih je ustvarjanje lahkotno.

Na prvem delu srečanja bomo v energijsko polje oddali namero - vsak zase. Sledilo bo odpiranje vseh nivojev in dimenzij lastnega obstoja ter poglabljanje stika s svojo dušo preko pogovora znotraj skupine. Prvi del srečanja bo izkustvene narave, v drugem delu pa nas čaka meditacija.

Na dogodku bomo zavestno postavljali svoje cilje ter aktivirali svoje dušne potenciale. Preko kvantne aktivacije in meditacije se bomo premaknili proti viru obilja, v svoje polje sprejemali kreativno ustvarjalno energijo ter odprli energijsko pretočnost za dotok obilja v naše življenje. Odstranjevali bomo energijske blokade iz tega in preteklih življenj, povezane s pritokom obilja v naše polje, se naravnali na frekvenco obilja ter jo aktivirali.

Potopili se bomo v čarobni svet kreiranja in manifestiranja. Ustvarjali bomo svojo pot, svojo prihodnost in aktivirali proces pretoka lastne metafizične v fizično realnost.

Odprli bomo vsa polja obilja in aktivirali čiščenje blokad:

- finančno obilje,

- obilje v odnosih,

- obilje zdravlja,

- obilje na karierni poti,

- obilje v odnosu do sebe,

- obilje v partnerstvu, ...

Na delavnici bomo govorili o korakih, ki so potrebni za manifestacijo želenega v naša življenja, o ovirah na poti in vseh vidikih sebe (čustvenem, kognitivnem, telesnem in duhovnem).

Ko ste aktivirani za prejemanje obilja (zdravja, ljubezni, radosti, energije denarja ...), pomeni, da bo le-to brez težav pritekalo v vaša življenja. Odprite se za obilje, dovolite si, da pride, zaupajte. Delajte korake naprej. Več manjših korakov, za katere verjamete, da jih zmorete in so za vas uresničljivi, bo pripeljalo do velikih sprememb. Delo na sebi je potrebno vsak dan in na dolgi rok da rezultate. Ključno je, da zaupate in ste vsak trenutek znova pripravljeni na najboljšo verzijo sebe.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA

Skupinska izkustvena delavnica z meditacijo je primerna za vse, ki si želite delati na sebi, osebno rasti, stopiti v stik z globljimi deli sebe. Za vse, ki si zastavljate vprašanja o sebi, svetu in drugih ter iščete odgovore izven fizičnega trenutka. Za vse, ki čutite da sta čustveni novo obstoja in duhovna dimenzija človeka pomembna prav tako kot mentalna in fizična dimenzija. Za vse, ki vas tema preprosto pokliče.

In seveda za vse tiste, ki želite odstraniti energijske blokade, ki vas omejujejo na poti do energijske pretočnosti.

PO MEDITACIJI

Po skupinski meditaciji se bo proces nadaljeval, zato je zelo pomembno, da ostanete v stiku s sabo in opazujete svoj lasten proces. Lahko pričakujete tudi določene spremembe v življenju.

V kolikor pride do občutkov utrujenosti, je pomembno, da si vzamete čas za počitek. Navadno boste po energijski povezavi in čiščenju občutili sproščenost in notranji mir.

ŠTEVILO MEST NA DELAVNICI JE OMEJENO.

Bojan in Polona

Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon sva energijska terapevta, ki sva že dolgo na poti zdravljenja, dela na sebi in pomoči drugih. Svoja znanja pridobivava preko kanala, jih mojstriva ter modriva na tem planetu za razsvetljenje in dvig zavesti. Deliva jih z vami, da jih boste vi lahko delili naprej. Vsak od nas ima v sebi moč, da kreira lastno pot in ustvarja novo.

Vsak od naju prihaja po drugi strani, oba pa sva se že kot otroka srečevala z energijami, vodstvom višjih dimenzij in zdravljenjem preko energij. Polona svoje delo povezuje s področjem in študijem psihoterapije, arhetipi in znanji človeške psihologije, njeno področje je tudi zdravljenje preko kristalov. Bojan pa je svojo poslanstvo našel v globinah akaških zapisov in celičnih dimenzij. Ena od pomembnih stvari, ki sva jih odkrila v tem neskončnem raziskovanju samega sebe - je tudi, da lahko z znanjem, ki ga imava, in ki ga se vedno raziskujeva, pomagava drugim, da se prepoznajo, da osvetlijo svoje strahove in sence, da prepoznajo družinske vzorce, karmične vzorce, vzorce ujetosti, da se osbodijo vsega tistega, česar v resnici niso, ampak so samo pričakovanja družine in družbe - in se soočijo s svojimi najmočnejsimi potenciali, vizijami in se zavedo svoje moči.

Deli ta dogodek

bottom of page