top of page

DELAVNICA in MEDITACIJA: samopodoba, ljubezen do sebe in odpiranje polja srca

Ljubezen do sebe osvobaja, saj nas uskladi s tem, kar resnično smo in tem, kar potrebujemo za zdravo in srečno življenje. Se vidimo v četrtek, 30. maja 2024 ob 18.30 uri.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
DELAVNICA in MEDITACIJA: samopodoba, ljubezen do sebe in odpiranje polja srca
DELAVNICA in MEDITACIJA: samopodoba, ljubezen do sebe in odpiranje polja srca

Ura in lokacija

30. maj 2024, 18:30 – 20:30

Svet energij, Domžale, Domžale

Gostje

O dogodku

Kdaj: četrtek, 30. maj 2024 ob 18.30 uri (delavnica traja do 20.30 ure)

Kje: Svet energij, Domžale

Energijski prispevek: 60 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Poglobiti občutek ljubezni do sebe in biti to, kar zares smo, je v današnjem svetu izziv. Nemalokrat ljubezen do sebe primerjamo z oznako samoljubja, ki predstavlja tek na kratke proge, zunanjo masko zadovoljstva in popolnosti ter notranje nezadovoljstvo. 

Ljubezen do sebe je v resnici potovanje, ki nas popelje v globine sebe in povezuje vse komponente nas. Naša čustvena doživljanja, občutke, naš kognitivni aspekt obstoja in naše vrednote (celostno doživljanje sebe in sveta okoli sebe). 

Ljubezen do sebe pomeni …

... ljubeče komuniciranje in ohranjanje naših meja v odnosu z drugimi ljudmi v našem življenju.

... biti pošten do sebe glede svojih potreb do drugih in sebe.

... ozaveščanje lastnih strahov in omejujočih prepričanj.

... slediti svoji poti, tudi če nas ljudje obsojajo ali ne razumejo.

Ljubezen do sebe je močna sila, ki lahko odpre vrata občutku svobode in usklajenosti s tem, kar smo in kar potrebujemo za srečno in zdravo življenje.

Ljubiti sebe od znotraj navzven je tisto, kar bo spremenilo naše življenje na bolje. In ne le naše, tudi življenja ljudi okoli nas, ki se kdaj in kdaj utapljajo v plitvih vodah.

Ljubezen je nezmotljiva energija. Odpira srce in nam v svoji pravi obliki daje občutek varnosti ter vedrosti in nas poživlja. Ljubezen moramo vaditi, jo vdihovati vase, v vsako celico svojega bitja, v svoje srce. Ljubezen, ki žari iz srca potuje nekaj metrov v vsaki smeri. V ljubezni do sebe je prostor za vsa čustva in občutke tega sveta, za žalost, bolečino, nemoč idr., hkrati pa je v energiji ljubezni do sebe najmočnejše zdravilo obstoja.

SAMOPODOBA

Samopodoba gre z roko v roki z ljubeznijo do sebe. Psihoterapevt Nathaniel Branden, pionir samopodobe nas je opremil s pomenljivim rekom, ki pravi, da je samopodoba imunski sistem naše zavesti. Tako kot za svoje zdravje, moramo redno in dovzetno skrbeti za svojo samopodobo. In prav ta trenutek je lahko najboljši začetek za to. Dobra samopodoba nam pomaga, da se laže soočamo z zahtevnimi življenjskimi izzivi. Je živa struktura, ki jo je potrebno redno negovati in bolj kot jo bomo negovali, lepše bo rasla. Kaj pa v resnici potrebujemo za rast naše samopodobe? Ljubezen. Več ljubezni kot damo, več je bomo prejemali nazaj in ljubezen v nas bo posledično še bolj rasla. 

Samopodobo po mnenju Brandena podpira 6 stebrov našega življenja, za moč naše samopodobe je potrebno negovati vseh 6 stebrov:

- zavestno življenje

- samosprejemanje

- odgovornost zase

- samoasertivnost

- smiselno življenje 

- osebna integriteta

LJUBEZEN DO SEBE

Poznate zakon dajanja in prejemanja? Kar dajemo sami sebi in drugim, nam univerzum vrača. Ni pa dovolj, da dajemo le drugim.

Kadar imamo do sebe nežen in ljubeč odnos, poln iskric, pričakovanj, zaupanja v lastno vrednost in zmožnost, da naredimo naslednji korak, nas bodo tako doživljali tudi ljudje okoli nas. In v naše naročje bo pritekelo, kar smo si zadali.

V kolikor pa globoko v našem nezavednem živi glas, ki pravi, da si nečesa ne zaslužimo ali nam občutek lastne manjvrednosti služi kot obrambni mehanizem, se bo svet okoli nas večkrat vrtel v neljubo smer, na svoji poti bomo dobivali jasna sporočila, da to, kar živimo ni pot ljubezni do sebe.

Da lahko živimo ljubezen do sebe:

 • se je potrebno soočiti z lastnimi neprijitenimi izkušnjami, jih ozavestiti in predelati in;
 • poiskati vsebine, ki nam prinašajo neprijetne občutke do sebe, jim dovoliti, da so prisotne in jim dati čas, da se transformirajo.
 • Pomembno je prepoznati pomen in vloge vzorcev, ki se nam ponavljajo na naši življenjski poti (izdaje, prevare, manipulacije, poniževanja, ...) ter;
 • uvideti vzorce, ki se v čas tukaj in zdaj prenašajo iz našega otroštva in preteklih življenj, jih sprejeti in preusmeriti njihov tok.
 • Ključno je razumeti razliko med uporabo obrambnih mehanizmov in lastno pretočnostjo energije ljubezni, ki raztaplja bremena in nam pomaga osvajati edinstvene vrhove naših osebnih zmag.

SRČNA ČAKRA

Nizka ali zamajana samopodba ter pomanjkanje ljubezni do sebe so razlogi, da naša srčna čakra ni v harmoniji. Hiter življenjski tempo, stres na delovnem mestu, občasno nezadovoljstvo s sabo in okolico, slabi odnosi s partnerjem, negativne izkušnje iz otroštva … bi lahko bili vzroki za to, da nismo v popolnem čustvenem ravnovesju in stiku s sabo. To pomeni, da naša srčna čakra ne deluje uravnoteženo. 

Takrat je tudi ljubezen do sebe težko živeti v popolnosti. Ko v svojem bitju nismo popolnoma povezani s svojim srcem in energetsko usklajeni na pot našega  življenjskega poslanstva vstopajo različne ovire.

Ste vedeli, da težave z neuravnovešeno ali zaprto srčno čakro lahko vodijo v simptome, kot so:

 • strah pred izražanjem naklonjenosti,
 • občutek osamljenosti,
 • občutek tesnobe,
 • čustvena okorelost,
 • zamerljivost,
 • nihanja razpoloženja,
 • pretirana občutljivost,
 • žalost,
 • jeza,
 • sovraštvo,
 • strah,
 • ljubosumje,
 • nesposobnost odpuščanja sebi in drugim (zamere),
 • zapiranje vase,
 • pretirana samokritika,
 • medsebojni partnerski odnosi brez ljubezni
 • in podobno.

Težave pa se lahko prenesejo tudi na fizični nivo, tu se energija manifestira kot bolezni srca in ožilja. Vse to je lahko posledica nedelujočega energetskega centra oziroma nedelujoče srčne čakre.

Zaprta srčna čakra nenazadnje omejuje tudi dotok obilja v naša življenja.

O DELAVNICI

Na delavnici bomo govorili o energiji ljubezni na fizičnem in dušnem nivoju, se podali v proces dela na sebi preko vaj in tehnik ter v kvantni meditaciji odpirali polje srca.

O MEDITACIJI

Preko odpiranja srca oziroma aktivacije srčne čakre bomo na delavnici čistili vzorce in prepričanja, ki nam preprečujejo živeti ljubezen do sebe v popolnosti. Naše življenjske izkušnje ustvarjajo v nas celične zapise, ki se zapečatijo globoko v fizično in dušno telo in postanejo upravljalec naših življenj, dokler jih ne ozavestimo in odpravimo.

V meditaciji bomo vstopili v polje višje vibracije zavedanja in popolno povezavo svoje duše z najvišjo energijo. Preko te energije bomo vstopili v polje svojega srca in s pomočjo magnetnega delovanja in Teslove energijte ter kvantnega polja enosti aktivirali srčno čakro ter odprli srce višjim vibracijam zavedanja. Aktivirana srčna čakra pomeni enostavnejše privabljanje želenega v svoje življenje.

Na delavnici boste lahko izbrali želeno situacijo, nato pa vas bomo preko metode progresije vodili v podoživljanje razpleta te situacije v prihodnosti.

STE PRIPRAVLJENI?

Na delavnici bomo dobili vpogled v to, kaj ljubezen do sebe resnično je. Preizkusili bomo, kako občutiti ljubezen do sebe. In govorili o tem, kako prepoznamo energijo ljubezni in ostale energije ter kako z vajo izmojstrimo sebe za prejemanje ljubezni in prepoznavanje lastne vrednosti.

Oscar Wilde je nekoč rekel:

“Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance. Ljubezen do sebe je pot do sreče; če se ne maramo, ne moremo imeti radi drugih in življenja nasploh.”

KAJ VAM DELAVNICA PRINAŠA?

 • Vzpostavitev energetskega ravnovesja v srčni čakri.
 • Aktivacijo energije ljubezni do sebe.
 • Aktivacijo srca in popolno povezavo z najvišjo energijo vsega kar je.
 • Nova znanja.
 • Duhovno rast.

PRIPOVEDOVANJA DRUGIH

Ko sem prvič stopila na pot zavestnega ustvarjanja, se nisem niti približno zavedala, da je ta pot lahko tako polna, globoka, čutna ... Sedaj imam želje in cilje in preprosto vem, da bom dosegla želeno, ni več dvomov, ne rabim se spraševati ali mi bo uspelo, vem, da sem že tu. In ta pot ustvarjajnja je tako vznemerljiva, čutim radost in metuljčke v svojem telesu, ko grem naprej in ko vem, da imam sposobnost ustvarjanja."

Maja G.

"Odkar hodim po poti zavestega ustvarjanja, sem veliko bolj pomirjena, tesnobe je v mojem življenju manj, razlog za to je, da sem se premaknila iz mrtve točke, da vidim pot pred sabo in vem, da ko bom pripravljena narediti naslednji korak, ga bom. Zdaj vem, da svoje omejitve lahko presežem."

Nina J.

"Ključno spoznanje zadnjih mesecev, morda celo let dela na sebi je, da tudi v težkih trenutkih vedno lahko najdem svetlobo. Vem, da nič ni dokončno in da imam vsak trenutek možnost popolnoma spremeniti svojo pot, če se za to odločim. Vem. da moja vibracija, misli in počutje vplivajo na, kje se bom znašla v prihodnjih dneh."

Katja Z.

"Naučil sem se, da spomini preteklosti ostanejo, a me ne definirajo."

Miha T.

KAKO BO POTEKALO SREČANJE?

Prostor in energije v katere boste vstopili vas bodo podpirali pri vašem poslanstvu in nameri. Vstopate v energijsko čist in zaščiten prostor, pripravljen za skupinsko delo v vaše najvišje dobro.

Na skupinski energijski izmenjavi bomo ustvarili polje, v katerem se boste lahko sprostili in odprli svoj kanal za pretočnost najvišjih vibracij zavesti, iz katerih je ustvarjanje lahkotno.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA

Skupinska izkustvena delavnica z meditacijo je primerna za vse, ki si želite delati na sebi, osebno rasti, stopiti v stik z globljimi deli sebe. Za vse, ki si zastavljate vprašanja o sebi, svetu in drugih ter iščete odgovore izven fizičnega trenutka. Za vse, ki čutite da sta čustveni novo obstoja in duhovna dimenzija človeka pomembna prav tako kot mentalna in fizična dimenzija. Za vse, ki vas tema preprosto pokliče.

In seveda za vse tiste, ki želite odstraniti energijske blokade, ki vas omejujejo na poti do energijske pretočnosti.

PO MEDITACIJI

Po skupinski meditaciji se bo proces nadaljeval, zato je zelo pomembno, da ostanete v stiku s sabo in opazujete svoj lasten proces. Lahko pričakujete tudi določene spremembe v življenju.

V kolikor pride do občutkov utrujenosti, je pomembno, da si vzamete čas za počitek. Navadno boste po energijski povezavi in čiščenju občutili sproščenost in notranji mir.

ŠTEVILO MEST NA DELAVNICI JE OMEJENO.

Bojan in Polona

Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon sva energijska terapevta, ki sva že dolgo na poti zdravljenja, dela na sebi in pomoči drugih. Svoja znanja pridobivava preko kanala, jih mojstriva ter modriva na tem planetu za razsvetljenje in dvig zavesti. Deliva jih z vami, da jih boste vi lahko delili naprej. Vsak od nas ima v sebi moč, da kreira lastno pot in ustvarja novo.

Vsak od naju prihaja po drugi strani, oba pa sva se že kot otroka srečevala z energijami, vodstvom višjih dimenzij in zdravljenjem preko energij. Polona svoje delo povezuje s področjem in študijem psihoterapije, arhetipi in znanji človeške psihologije, njeno področje je tudi zdravljenje preko kristalov. Bojan pa je svojo poslanstvo našel v globinah akaških zapisov in celičnih dimenzij. Ena od pomembnih stvari, ki sva jih odkrila v tem neskončnem raziskovanju samega sebe - je tudi, da lahko z znanjem, ki ga imava, in ki ga se vedno raziskujeva, pomagava drugim, da se prepoznajo, da osvetlijo svoje strahove in sence, da prepoznajo družinske vzorce, karmične vzorce, vzorce ujetosti, da se osbodijo vsega tistega, česar v resnici niso, ampak so samo pričakovanja družine in družbe - in se soočijo s svojimi najmočnejsimi potenciali, vizijami in se zavedo svoje moči.

Deli ta dogodek

bottom of page