top of page

Kvantno popotovanje v brezmejnost

Pred nami je večerni dogodek in globoka meditacija, na kateri se bomo odpravili na pravo kvantno popotovanje, na katerem bomo doživeli globine svojega lastnega obstoja in aktivirali svoj neizmerni dušni potencial.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Kvantno popotovanje v brezmejnost
Kvantno popotovanje v brezmejnost

Ura in lokacija

24. mar. 2023, 17:45 – 20:15

Višja vibracija, C. Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Slovenia

Gostje

O dogodku

Kdaj: petek, 24. marec 2023 ob 17.45 uri (delavnica traja do 20.15 ure)

Kje: Višja vibracija

Energijski prispevek: 50 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Potrebujete: udobna oblačila in vodo (po želji tudi ogrinjalo za telo in za čez oči - za čas meditacije)

KVANTNA ENERGIJA 

Vse, kar obstaja v našem vesolju je sestavljeno iz energije. Ljudje smo bitja energije in imamo zaradi tega neomejeno možnost in potencial spremeniti karkoli (zdravje, doživljanje, življenje, odnose, čustv, občutke ...). Da lahko delamo spremembe na svoji poti, pa je še kako pomembno, da smo pretočni kanal vseobstoječe čiste energije. Pomembno je, da smo v ravnovesju, saj le na ta način lahko preprečimo vdor negarivnih in škodljivih energij v naše polje ter ustvarjamo v svoji polnosti. 

Cilj kvantne energije v meditatciji je dvig zavesti na višje vibracijske ravni in dimenzije obstoja ter hitro prebujanje zavesti. Z več zavedanja v fizični dimenziji obstoja, v kateri bivamo, lahko v katerem koli trenutku uporabimo ustvarjalno energijo svojega dušnega potenciala in vedenje, da se vse odvija v naše najvišje dobro. Na ta način postane pot našega ustvarjanja pretočna in bolj lahkotna. Ovire, ki se pojavljajo na naši poti, pa postanejo nekaj, kar lahko razumemo kot stare sence in strahove. Ko to ozavestimo, jih lahko sočutno in čuječe opazujemo, objamemo z energijo ljubezni in presežemo. Preko kvantnega poglabljanja in meditativnega odpiranja čistimo pretekle travme in ujetost v energije ter v določenih življenjskih obdobjih tudi ujetost v strahove preteklih življenj. Tako postajamo zavestni opazovalec lastnega doživljanja. 

Ustvarjalna energija brezmejnosti v procesu kvantne meditacije zamenja nizke vibracije fizičnih energij blokiranja, strahu, občutkov manjvrednosti in lastne majhnosti. Vibracija, ki vstopi v polje našega obstoja na brezmejnem kvantnem popotovanju je vibracija, ki v naše polje zavesti vnese vedenje, da smo čista božanska zavest. 

Po kvantni meditaciji se izboljšuje naše počutje in zdravje, zmanjša se stres in negativno doživljanje sebe, spremembe, ki so del kvantne meditacije se odvijajo na vse nivojih in dimenzijah obstoja.

KAKO BO POTEKALO KVANTNO POPOTOVANJE V BREZMEJNOST 

Prostor in energije v katere boste vstopili vas bodo podpirali pri vašem poslanstvu in nameri. Pred vašim vstopom je prostor energijsko prečiščen in zaščiten ter pripravljen za skupinsko delo in za vaše najvišje dobro. 

Na prvem delu srečanja bomo odprli skupinsko energijsko polje in oddali namero vsak zase. Sledilo bo odpiranje vseh nivojev in dimenzij lastnega obstoja ter poglabljanje stika s svojo dušo preko pogovora znotraj skupine. Prvi del srečanja bo izkustvene narave. 

Dotaknili se bomo teme brezmejnosti, obilja, našega obstoja na zemlji, naše božanske narave. Odgovarjali bomo na vaša vprašanja preko kanaliziranih sporočil in se poglobili v stik s sporočili duše.

V drugem delu bo sledilo energijsko povezovanje in čiščenje v meditativnem stanju zavesti. Med vodenim popotovanjem, ki ga spremljajo glasbene frekvence, boste udobno ležali z zaprtimi očmi. Preko najvišjih energij obstoja bomo vstopili v stik z zavestjo in nezavednimi deli ter preko kvantnega kvadrata aktivirali povezavo z dušo in odprli vse nivoje našega obstoja. Naš cilj je kvantno popotovanje po tem življenju in preko globokega procesa čiščenja blokad in prejemanja uvidov, odpiranje polja našega dušnega potenciala za pot TU in ZDAJ. To pomeni, da bomo doživeli našo pot na zemlji in odložili vse, kar nam ne služi, prejeli uvide na vseh nivojih obstoja ter preko njih odprli srce globinam lastne brezmejnosti.

Prepustili se bomo vodstvu energij, saj se bo za vsakega od nas odvil proces v točno taki obliki, kot ga potrebuje. Zato je še posebej pomembno, da se prepustite svojim zaznavam in zaupate procesu. Ter vstopite na popotovanje brez pričakovanj. V povezavi bomo presegali nivoje obstoja in dimenzije prostora ter časa, kot jih poznamo. 

Preko tega in preteklih življenj bomo odstranjevali energijske blokade povezane s pritokom obilja v naše polje in se naravnali na frekvenco obilja in brezmejnosti.

Cilj povezave je aktivirati hitrejše ozaveščanje preteklih spominov, ki bi lahko na kateremkoli nivoju omejevali našo pot. Hitrejše prejemanje uvidov in spoznanj ter bolj poglobljen stik z lastno dušo, intuicijo in svojo najvišjo resnico. 

Ste že slišali tole: "Ko vem, da vem. Še preden dobim potrditev. Takrat zares vem, da je vse tako, kot mora biti. ZAUPAM."

Vse ostale skrivnosti same delavnice boste začutili, ko se vidimo.

Vsi smo kreatorji življenja. Življenje nam je dano, da ustvarjamo.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA

Skupinska meditacija s kvantnim popotovanjem v globine brezmejnega je primerna za vse, ki si želite delati na sebi, osebno rasti, stopiti v stik z globljimi deli sebe in dvigniti svojo vibracij ter nivo svoje zavesti na zemlji. Za vse, ki si zastavljate vprašanja o sebi, svetu in drugih ter iščete odgovore izven fizičnega trenutka. Za vse, ki čutite da sta čustveni novo obstoja in duhovna dimenzija človeka pomembna prav tako kot mentalna in fizična dimenzija. Za vse, ki vas tema preprosto pokliče.

In seveda za vse tiste, ki želite odstraniti energijske blokade, ki vas omejujejo na poti do lastne pretočnosti.

PO MEDITACIJI

Po skupinski meditaciji se bo proces nadaljeval, zato je zelo pomembno, da ostanete v stiku s sabo in opazujete svoj lasten proces. Lahko pričakujete tudi določene spremembe v življenju.

V kolikor pride do občutkov utrujenosti, je pomembno, da si vzamete čas za počitek. Navadno boste po energijski povezavi in čiščenju občutili sproščenost in notranji mir.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO.

Deli ta dogodek

bottom of page