top of page

Ljubezen do sebe in odpiranje polja srca

Kdaj: petek, 17. november ob 18.30 uri (delavnica traja do 20.30 ure) Kje: Višja vibracija, Ljubljana Energijski prispevek: 60 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon Potrebujete: udobna oblačila in vodo (po želji tudi ogrinjalo za čas meditacije)

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Ljubezen do sebe in odpiranje polja srca
Ljubezen do sebe in odpiranje polja srca

Ura in lokacija

17. nov. 2023, 18:30 – 20:30

Višja Vibracija, Višja Vibracija, Cesta Andreja Bitenca 6, Ljubljana

Gostje

O dogodku

Kdaj: petek, 17. november ob 18.30 uri (delavnica traja do 20.30 ure)

Kje: Višja vibracija, Ljubljana

Energijski prispevek: 60 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Potrebujete: udobna oblačila in vodo (po želji tudi ogrinjalo za čas meditacije)

Ljubezen je nezmotljiva energija. Ljubezen širi srce in nam v svoji pravi obliki daje občutek varnosti ter vedrosti in nas poživlja. Ljubezen moramo vaditi, jo vdihovati vase, v vsako celico svojega bitja, v svoje srce. Ljubezen, ki žari iz srca potuje nekaj metrov v vsaki smeri.

LJUBEZEN DO SEBE

Poznate zakon dajanja in prejemanja? Kar dajemo sami sebi in drugim, nam univerzum vrača. Ni pa dovolj, da dajemo le drugim.

Kadar imamo do sebe nežen in ljubeč odnos, poln iskric, pričakovanj, zaupanja v lastno vrednost in zmožnost, da naredimo naslednji korak, nas bodo tako doživljali tudi ljudje okoli nas 💞. In v naše naročje bo pritekelo vse, kar smo si zadali.

V kolikor pa globoko v našem nezavednem obstaja glas, ki pravi, da si nečesa ne zaslužimo ali pa nam ustvarjanje lastne manjvrednosti služi kot obrambni mehanizem, se bo svet okoli nas večkrat vrtel v neljubo smer, na svoji poti bomo dobivali jasna sporočila, da to, kar živimo ni pot ljubezni do sebe.

Da lahko živimo ljubezen do sebe:

 • se moramo soočiti z lastnimi neprijitenimi izkušnjami, jih ozavestiti in predelati in;
 • poiskati vsebine, ki nam prinašajo neprijetne občutke do sebe, jim dovoliti, da so prisotne in jim dati čas, da odidejo.
 • Naučiti se moramo prepoznati pomen in vloge vzorcev, ki se nam ponavljajo na naši življenjski poti (izdaje, prevare, manipulacije, poniževanja, ...) ter;
 • uvideti vzorce, ki se v čas tukaj in zdaj prenašajo iz našega otroštva, jih predelati in zaključiti ponavljajoče se dogodke svoje ožje ali širše družinske linije.
 • Ključno je, da se naučimo ločevati med uporabo obrambnih mehanizmov in lastno pretočnostjo energije ljubezni, ki raztaplja bremena in nam pomaga osvajati edinstvene vrhove naših osebnih zmag.

SRČNA ČAKRA

Hiter življenjski tempo, stres na delovnem mestu, občasno nezadovoljstvo s sabo in okolico, slabi odnosi s partnerjem, negativne izkušnje iz otroštva … Še bi lahko naštevali vzroke za to, da nismo v popolnem čustvenem ravnovesju in stiku s sabo, kar pomeni, da naša srčna čakra ne deluje uravnoteženo. Takrat je tudi ljubezen do sebe težko živeti v popolnosti. Ko v svojem bitju nismo popolnoma povezani s svojim srcem in energetsko usklajeni na pot našega  življenjskega poslanstva vstopajo različne ovire.

Ste vedeli, da težave z neuravnovešeno ali zaprto srčno čakro lahko vodijo v simptome, kot so:

 • strah pred izražanjem naklonjenosti,
 • občutek osamljenosti,
 • občutek tesnobe,
 • čustvena okorelost,
 • zamerljivost,
 • nihanja razpoloženja,
 • pretirana občutljivost,
 • žalost,
 • jeza,
 • sovraštvo,
 • strah,
 • ljubosumje,
 • nesposobnost odpuščanja sebi in drugim (zamere),
 • zapiranje vase,
 • pretirana samokritika,
 • medsebojni partnerski odnosi brez ljubezni
 • in podobno.

Težave pa se lahko prenesejo tudi na fizični nivo, tu se energija manifestira kot bolezni srca in ožilja. Vse to je lahko posledica nedelujočega energetskega centra oziroma nedelujoče srčne čakre.

Zaprta srčna čakra nenazadnje omenjue tudi dotok obilja v naša življenja.

O DELAVNICI

Preko odpiranja srca oziroma aktivacije srčne čakre bomo na delavnici čistili vzorce in prepričanja, ki nam preprečujejo živeti ljubezen do sebe v popolnosti 💚🌱. Naše življenjske izkušnje ustvarjajo v nas celične zapise, ki se zapečatijo globoko v fizično in dušno telo in postanejo upravljalec naših življenj, dokler jih ne ozavestimo in odpravimo.

V meditaciji bomo vstopili v polje višje vibracije zavedanja in popolno povezavo svoje duše z najvišjo energijo. Preko te energije bomo vstopili v polje svojega srca in s pomočjo magnetnega delovanja in Teslove energijte ter kvantnega polja enosti aktivirali vašo srčno čakro ter odprli srce višjim vibracijam zavedanja. Aktivirana srčna čakra pomeni enostavnejše privabljanje želenega v svoje življenje.

Na delavnici boste lahko izbrali želeno situacijo, nato pa vas bomo preko metode progresije vodili v podoživljanje razpleta te situacije v prihodnosti.

STE PRIPRAVLJENI?

Na delavnici bomo dobili vpogled v to, kaj ljubezen do sebe resnično je. Preizkusili bomo, kako občutiti ljubezen do sebe. In govorili bomo o tem, kako prepoznamo energijo ljubezni in ostale energije ter kako z vajo izmojstrimo sebe za prejemanje ljubezni in prepoznavanje lastne vrednosti.

Oscar Wilde je nekoč rekel:

“Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance. Ljubezen do sebe je pot do sreče; če se ne maramo, ne moremo imeti radi drugih in življenja nasploh.”

KAJ VAM DELAVNICA PRINAŠA?

 • Vzpostavitev energetskega ravnovesja v srčni čakri.
 • Aktivacijo energije ljubezni do sebe.
 • Aktivacijo srca in popolno povezavo z najvišjo energijo vsega kar je.
 • Nova znanja.
 • Duhovno rast.

PRIPOVEDOVANJA DRUGIH

Ko sem prvič stopila na pot zavestnega ustvarjanja, se nisem niti približno zavedala, da je ta pot lahko tako polna, globoka, čutna ... Sedaj imam želje in cilje in preprosto vem, da bom dosegla želeno, ni več dvomov, ne rabim se spraševati ali mi bo uspelo, vem, da sem že tu. In ta pot ustvarjajnja je tako vznemerljiva, čutim radost in metuljčke v svojem telesu, ko grem naprej in ko vem, da imam sposobnost ustvarjanja."

Maja G.

"Odkar hodim po poti zavestega ustvarjanja, sem veliko bolj pomirjena, tesnobe je v mojem življenju manj, razlog za to je, da sem se premaknila iz mrtve točke, da vidim pot pred sabo in vem, da ko bom pripravljena narediti naslednji korak, ga bom. Zdaj vem, da svoje omejitve lahko presežem."

Nina J.

"Ključno spoznanje zadnjih mesecev, morda celo let dela na sebi je, da tudi v težkih trenutkih vedno lahko najdem svetlobo. Vem, da nič ni dokončno in da imam vsak trenutek možnost popolnoma spremeniti svojo pot, če se za to odločim. Vem. da moja vibracija, misli in počutje vplivajo na, kje se bom znašla v prihodnjih dneh."

Katja Z.

"Naučil sem se, da spomini preteklosti ostanejo, a me ne definirajo."

Miha T.

KAKO BO POTEKALO SREČANJE?

Prostor in energije v katere boste vstopili vas bodo podpirali pri vašem poslanstvu in nameri. Vstopate v energijsko čist in zaščiten prostor, pripravljen za skupinsko delo v vaše najvišje dobro.

Na skupinski energijski izmenjavi bomo ustvarili polje, v katerem se boste lahko sprostili in odprli svoj kanal za pretočnost najvišjih vibracij zavesti, iz katerih je ustvarjanje lahkotno.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA

Skupinska izkustvena delavnica z meditacijo je primerna za vse, ki si želite delati na sebi, osebno rasti, stopiti v stik z globljimi deli sebe. Za vse, ki si zastavljate vprašanja o sebi, svetu in drugih ter iščete odgovore izven fizičnega trenutka. Za vse, ki čutite da sta čustveni novo obstoja in duhovna dimenzija človeka pomembna prav tako kot mentalna in fizična dimenzija. Za vse, ki vas tema preprosto pokliče.

In seveda za vse tiste, ki želite odstraniti energijske blokade, ki vas omejujejo na poti do energijske pretočnosti.

PO MEDITACIJI

Po skupinski meditaciji se bo proces nadaljeval, zato je zelo pomembno, da ostanete v stiku s sabo in opazujete svoj lasten proces. Lahko pričakujete tudi določene spremembe v življenju.

V kolikor pride do občutkov utrujenosti, je pomembno, da si vzamete čas za počitek. Navadno boste po energijski povezavi in čiščenju občutili sproščenost in notranji mir.

ŠTEVILO MEST NA DELAVNICI JE OMEJENO.

Bojan in Polona

Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon sva energijska terapevta, ki sva že dolgo na poti zdravljenja, dela na sebi in pomoči drugih. Svoja znanja pridobivava preko kanala, jih mojstriva ter modriva na tem planetu za razsvetljenje in dvig zavesti. Deliva jih z vami, da jih boste vi lahko delili naprej. Vsak od nas ima v sebi moč, da kreira lastno pot in ustvarja novo.

Vsak od naju prihaja po drugi strani, oba pa sva se že kot otroka srečevala z energijami, vodstvom višjih dimenzij in zdravljenjem preko energij. Polona svoje delo povezuje s področjem in študijem psihoterapije, arhetipi in znanji človeške psihologije, njeno področje je tudi zdravljenje preko kristalov. Bojan pa je svojo poslanstvo našel v globinah akaških zapisov in celičnih dimenzij. Ena od pomembnih stvari, ki sva jih odkrila v tem neskončnem raziskovanju samega sebe - je tudi, da lahko z znanjem, ki ga imava, in ki ga se vedno raziskujeva, pomagava drugim, da se prepoznajo, da osvetlijo svoje strahove in sence, da prepoznajo družinske vzorce, karmične vzorce, vzorce ujetosti, da se osbodijo vsega tistega, česar v resnici niso, ampak so samo pričakovanja družine in družbe - in se soočijo s svojimi najmočnejsimi potenciali, vizijami in se zavedo svoje moči.

Deli ta dogodek

bottom of page