top of page

Manifestacija obilja in aktivacija za obilje

Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Skozi zgodovino so na naši Zemlji rasli izumi, ljudje smo se spreminjali, dogajal se je napredek. Tako, kot je mogoče kreirati spremembe in napredek na Zemlji, je mogoče kreirati želeno v polje svojega bitja.

Prijave na delavnico so zaključene
Več delavnic...
Manifestacija obilja in aktivacija za obilje
Manifestacija obilja in aktivacija za obilje

Ura in lokacija

20. nov. 2019, 17:30 – 19:00

Studio Eviana, Špruha 19, 1236 Trzin, Slovenia

Gostje

O dogodku

Cena: 30 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

OBILJE

Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Skozi zgodovino so na naši Zemlji rasli izumi, ljudje smo se spreminjali, dogajal se je napredek. Tako, kot je mogoče kreirati spremembe in napredek na Zemlji, je mogoče kreirati želeno v polje svojega bitja. Vsak od nas ima svojo percepcijo realnosti, ki je edinstvena, vsak od nas je kreator svojega življenja. Vsak zase ve, kaj njemu predstavlja obilje. Vsem pa je skupno, da ko občutimo obije, le-tega občutimo preko lepih občutkov. V naše življenje obilje prihaja, ko smo popolnoma usklajeni z virom in povezani v eno, ter odprti za sprejemanje.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Na delavnici bomo prejeli in občutili občutke, kako je, ko v naša življenja z lahkoto priteka obilje, popolnoma se bomo uskladili z virom in zaupali. Nato bomo šlo v progresijo, v kateri bomo jasno videli in občutili pritok energije obilja in občutke kako je živeti v obilju. Ter si vizualizirali svojo prihodnost v obilju. Po končani progresiji bomo te občutke shranili v celice naše duše in jih nesli s sabo v svojo edinstveno realnost na Zemlji. Ko ste aktivirani za prejemanje obilja, pomeni, da bo le-to brez težav pričelo pritekati v vaša življenja. Le odprite se zanj, dovolite si, da pride, zaupajte. Delajte korake naprej, več manjših korakov, za katere verjamete, da jih zmorete in so za vas uresničljivi, bo pripeljalo do velikega koraka, do velikih sprememb. Delo na sebi je potrebno vsak dan in da rezultate. Ključno je, da zaupate in verjamete ter da ste se pripravljeni spreminjati v najboljšo verzijo

sebe.

Create impossible, not possible

Deli ta dogodek

bottom of page