top of page

Meditacija in energijska aktivacija: Ustvarjanje finančnega obilja

Pred nami je izkustvena delavnica, na kateri bomo odprli temo, ki nemalokrat definira našo pot na zemlji. Denar v družbi predstavlja varnost in svobodo, naša življenja, doživljanja, občutenja in čustvaena stanja pa so drugačna z ali brez denarja. In kaj je denar v resnici? Energija, vibracija.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Meditacija in energijska aktivacija: Ustvarjanje finančnega obilja
Meditacija in energijska aktivacija: Ustvarjanje finančnega obilja

Ura in lokacija

14. nov. 2022, 17:15 – 19:45

Višja vibracija, C. Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Slovenia

Gostje

O dogodku

Kdaj: ponedeljek, 14. november ob 17.15 uri (delavnica traja do 19.45 ure)

Kje: Višja vibracija

Energijski prispevek: 50 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Potrebujete: udobna oblačila in vodo (po želji tudi ogrinjalo za telo in za čez oči - za čas meditacije)

ENERGIJA DENARJA

Da lahko udejanjimo svoje potenciale na zemlji, ni dovolj, da smo v stiku z visokimi in čistimi vibracijami, ki odpirajo pot do najvišjih stanj zavesti. Kot tudi ni dovolj, da si nekaj želimo, da to imamo. Na zemlji nas zaradi energij, ki se prenašajo po liniji naših prednikov in zaradi omejitev, ki smo jih v svoje celice prejemali celo svoje življenje, usmerjajo vzorci in prepričanja. Ponižanja, ki smo jih doživljali v tem in preteklih življenjih na zavestni in nezavednih ravneh, nas omejujejo in v nas vzbujajo občutke krivde in sramu, ki imajo svoje korenine v našem lastnem DNK, celo v DNK zapisu zemlje. 

Da bi lahko naredili korak naprej in odstranili lastne koprene omejitev, moramo duhovni vidik sebe povezati s fizičnim vidikom sebe. Pomembno je, da vemo, kaj želimo in si damo dovoljenje za to. Da svoja pričakovanja, želje in cilje postavimo v osrednje polje, v svoj center, fokus in preko zavedanja tukaj in zdaj dosegamo visoke in čiste vibracije.

Na delavnici bomo odprli eno pomembnejših tem, ki nam na poti rasti in dvigovanja lastne vibracije predstavlja veliko omejitev. Temo denarja. 

Denar je oblika energije, njegova energija pa je sama po sebi nevtralna. Vrednost denarja 1 ali vrednost denarja 1.000.000 je kot čista energija enaka. Vse dokler ta ista energija ni preoblikovana s strani naših misli in energije množic. Takrat se nanjo prilepijo prepričanja in pomeni.

Od rojstva naprej živimo svojo "finančno" zgodbo. In na podlagi te zgodbe si ustvarimo svoj lasten scenarij povezan z denarjem. Naša zgodba je vir informacij, ki smo jih v svojem celičnem in DNK zapisu prinesli iz preteklih življenj ter vir energijskih informacij naših prednikov in prepričanj, ki so nam bila dana v tem življenju. Prepričanja navadno niso naša lastna, vendar jim dovolimo, da oblikujejo način našega razmišljanja in doživljanja določenih področij našega življenja. Prepričanja ponotranjimo in jih vzamemo za svoja. Na nekaterih področjih uspešno presegamo lastna prepričanja ter lasten življenjski scenarij, druga področja pa so zaradi svoje vibracije in dogodkov s katerimi so povezana veliko trši oreh. Eno takih področji je denar in pretok energije denarja.

Ko govorimo o denarju se v nas sprožijo različne zavestne in nezavedne misli in prepričanja. Naj vam nanizava le nekatera:

- Denar imajo le uspešni ljudje.

- Če imam veliko denarja sem slab.

- Če bom imel veliko denarja, bodo drugi trpeli.

- Nihče v moji družini ni imel veliko denarja.

- Denar je treba zaslužiti s trdim delom.

- Denarja ni dobro zapravljati. 

- Nisem dovolj dobe/-ra, da si zaslužim denar.

- Drugi so boljši od mene, zato si zaslužijo več. 

- Denar je težko zaslužiti.

- Ne morem si privoščiti te hiše, stanovanja, tega avta ...

- Ne znam ravnati z denarjem.

- Denar je vir slabega.

- Z denarjem ne morem kupiti sreče.

- Z denarjem ne morem kupiti zdravja.

- Denar obstaja je v omejenih količinah.

Ste kdaj naleteli na neprijeten občutek, ko o svojem finančnem stanju drugim niste mogli zaupati? Vam je bilo kdaj neprijetno, ko si nečesa niste mogli privoščiti, drugi poleg vas pa so bili deležni vsega obilja? Vam je poznan občutek bolečine, žalosti in ujetosti, občutek zataknjenost povezan z denarjem, medtem ko se želite na drugi strani finančno osvoboditi?

Vprašajte se, ali so to vaše lastne energije ali so postale del vas, ker ste jih zaradi občutkov ponižanj, krivde in sramu prevzeli nase? Vedite, da "zgodba", ki si jo pripovedujemo o denarju, definira odnos, ki ga imamo s svojimi financami skozi vse življenje. 

Morda je prav sedaj pravi trenutek, da se vprašate:

- ali prepričanja, ki jih imam o denarju ustrezajo meni in mojim željam,

- kaj so moje želje, pričakovanja in cilji ter

- se potopite vase in odložite energijske blokade povezane s svojo lastno "zgodbo denarja".

Vse v našem življenju je sestavljeno iz energije. Na to energijo, tako kot na vse ostalo, vplivajo misli, besede in čustva, s katerimi jo napajamo.

KAKO BO POTEKALO SREČANJE? 

Prostor in energije v katere boste vstopili vas bodo podpirali pri vašem poslanstvu in nameri. Pred vašim vstopom se prostor energijsko prečisti in zaščiti ter pripravi za skupinsko delo in vaše najvišje dobro. 

Na prvem delu srečanja bomo odprli skupinsko energijsko polje in oddali namero vsak zase. Sledilo bo odpiranje vseh nivojev in dimenzij sebe ter poglabljanje stika s svojo dušo preko pogovora znotraj skupine. Prvi del srečanja bo izkustvene narave, tako bomo med drguim izvedli tudi vajo. 

Dotaknili se bomo teme denarja oziroma finančnega obilja, ki je v družbi v veliko pogledih tabu. Mnenja okoli teme so raznolika, prepričanja in celični zapisi, ki nas omejujejo na poti do aktivacije lastnih potencialov pa globoko zakoreninjeni na vseh nivojih obstoja. Odpirali bomo vprašanja povezana z denarjem, rezali eterične vezi in čistili vzorce. V polju obilja možnosti je mogoče prav vse.

V drugem delu bo sledilo energijsko povezovanje in čiščenje v meditativnem, transcendentalnem stanju zavesti. Med vodenim popotovanjem, ki ga spremljajo glasbene frekvence, boste udobno ležali z zaprtimi očmi. Preko najvišjih energij obstoja bomo vstopili v stik z zavestjo in nezavednimi deli ter aktivirali 4 nivoje teles, fizično, menatalno, čustveno in energijska telesa. Prepustili se boste pretoku energij, saj se bo za vas odvil proces v točno taki obliki, kot ga potrebujete. Zato je še posebej pomembno, da se prepustite svojim zaznavam in zaupate procesu. V povezavi bomo presegali nivoje obstoja in dimenzije prostora ter časa, kot jih poznamo. 

Preko tega in preteklih življenj bomo odstranjevali energijske blokade povezane s pritokom denarja v naše polje in se naravnali na frekvenco obilja ter finančnega obilja in jo aktivirali.

Vse ostale skrivnosti same delavnice boste začutili, ko se vidimo.

Vsi smo kreatorji življenja. Življenje nam je dano, da ustvarjamo.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA

Skupinska izkustvena delavnica s popotovanjem v globine nezavednega je primerna za vse, ki si želite delati na sebi, osebno rasti, stopiti v stik z globljimi deli sebe. Za vse, ki si zastavljate vprašanja o sebi, svetu in drugih ter iščete odgovore izven fizičnega trenutka. Za vse, ki čutite da sta čustveni novo obstoja in duhovna dimenzija človeka pomembna prav tako kot mentalna in fizična dimenzija. Za vse, ki vas tema preprosto pokliče.

In seveda za vse tiste, ki želite odstraniti energijske blokade, ki vas omejujejo na poti do finančne pretočnosti.

PO MEDITACIJI

Po skupinski meditaciji se bo proces nadaljeval, zato je zelo pomembno, da ostanete v stiku s sabo in opazujete svoj lasten proces. Lahko pričakujete tudi določene spremembe v življenju.

V kolikor pride do občutkov utrujenosti, je pomembno, da si vzamete čas za počitek. Navadno boste po energijski povezavi in čiščenju občutili sproščenost in notranji mir.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO.

Deli ta dogodek

bottom of page