top of page

Odpiranje notranjih dimenzij

“Ljubezen je edina stvar, ki spodbuja moč misli in ustvarjalnosti, tisto nekaj, kar nas očiščuje in osvobaja.” – Paulo Coelho

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Odpiranje notranjih dimenzij
Odpiranje notranjih dimenzij

Ura in lokacija

21. okt. 2021, 20:00 – 21:30

Spletna delavnica in meditacija

Gostje

O dogodku

Kdaj: četrtek, 21. 10. 2021 ob 20.00 uri (delavnica traja do 21.30 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

NOTRANJE DIMENZIJE

To je tvoj notranji svet, neskončno, brezčasno polje celotnega obstoja, kjer bivata tvoje zavedno in nezavedno. To so deli tebe, ki so ti poznani, deli s katerimi sobivaš vsak trenutek obstoja in deli, ki so se v tem ali preteklih življenjih prekrili s tančico, da bi bili nevidni tebi kot bitju v materialnem svetu. 

Vse preveč nas oblikuje, omejuje in usmerja naše zunanje okolje. Kljub temu, da smo ljudje v resnici bitja duhovnih dimenzij in nas sestavlja čista energija, nam fizični dokazi naše okolice prepogosto postavljajo usmeritve za sprejemanje odločitev in delovanje. In takrat se odločamo skladno s prepričanji drugih, skladno s tem, kaj bodo drugi mislili o nas ipd. Naša zavest in uporaba vseh dimenzij sebe je nemalokrat zatrta.

Naša zavest je namreč budno prisotna zgolj v materialni dimenziji, vendar je odstotek zavesti, ki jo dejansko uporabljamo v fizičnem obstoju zelo majhen, nekje med 2 in 4-odstotke. Z duhovnim razvojem lahko širimo in poglabljamo svojo zavest v globlje, notranje nezavedne  dimenzije in tako postajamo bolj prisotni in zavestni v svojem delovanju na fizični ravni. Kar nam prinaša neskončno izbiro in biti to, kar si želimo.

Pri poglabljanju in odpiranju notranjih dimenzij se zgodi integracija zavednega in nezavednega, naša pot v materialnem svetu postane bolj jasna in čista. Pričenjamo se zavedati, česa si želimo, kakšni so naši cilji in vnašamo duhovno dimenzijo v prostor in čas kjer bivamo. Usmerjanje svojega obstoja in delovanja, dvig vibracije obstoja idr. ni izvedljivo, kadar delujemo iz materialne dimenzije. Vsekakor pa se preskok zgodi, ko v fizični svet vnesemo lastno duhovnost, najvišjo modorst duše in čisto resnico celotnega obstoja, ki presega dimenzije prostora in časa, dimenzije čustev, občutenj in misli. 

POTEK DELAVNICE

Na delavnici, bomo preko vodene meditacije vstopili v polje višje vibracije zavedanja in popolno povezavo svoje duše z najvišjo energijo. Preko te energije bomo aktivirali naš notranji svet in povezavo s celotnim obstojem. Dvigovali bomo samozavedanje in samozavest, ko se bomo povezovali z lastnim višjim jazom. Na tej poti pa bomo preko progresije vstopili tudi v eno od možnih realnosti.

Namen delavnice je:

  • Vzpostavitev energetskega ravnovesja v svojem notranjem svetu.
  • Aktivacija notranjih dimenzij ter integracija zavednega in nezavednega uma.
  • Dvig ravni zavesti in zavedno delovanje v materialnem/fizičnem svetu.
  • Jasnost in lahkotnost sprejemanja odločitev in več zaupanja v notranjo modrost.
  • In veliko več.

VABLJENI ...

Deli ta dogodek

bottom of page