top of page

REGRESIJA V PRETEKLA ŽIVLJENJA

Vas zanima, kateri dogodki iz preteklosti imajo vpliv na vašo sedanjost? Si želite zaključiti z zaobljubo iz preteklega življenja, ki omejuje vašo pot v tem življenju? Naj vam duša pove, kaj vam želi sporočiti prav zdaj!

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
REGRESIJA V PRETEKLA ŽIVLJENJA
REGRESIJA V PRETEKLA ŽIVLJENJA

Ura in lokacija

18. okt. 2022, 17:30 – 20:00

Domžale, Domžale

Gostje

O dogodku

Kdaj: torek, 18. oktober 2022 ob 17.30 uri (delavnica traja do 20.00 ure)

Kje: Domžale

Energetski prispevek: 50 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Naša duša živi veliko število življenj. Nekatera od teh so na nezavednih nivojih za nas zelo pomembna in vplivajo na sedanje življenje. Nekateri dogodki iz preteklih življenj imajo močan vpliv na sedanjost. V svojih celicah lahko nosimo energije preteklih življenj, spomine na določene osebe, karmične dolgove, lastne zaobljube. Preko regresije lahko osvetlimo situacije, ki se nam dogajajo v tem življenju, jih razumemo in ozdravimo. S tem si odpremo pot lastnih dušnih potencialov. 

REGRESIJA nam pomaga odpreti globino lastne duše. Omogoča nam boljši vpogled v trenutne situacije in pojasnjuje določene nerazumljive pojave v našem življenju, za katere ne najdemo izvora v tem življenju (v preteklih dogodkih in svojem otroštvu). Daje smisel razumevanju, zakaj se v tem življenju srečujemo z določenimi situacijami, krivicami in trpljenjem ter težavami in kako nam prastari občutki krivde ter zaobljube preprečujejo, da bi nam šlo dobro. V regresiji lahko ozavestimo, zakaj nas mučijo določeni strahovi ter zakaj sledimo določenim vzorcem ravnanja in odnosom, ki otežujejo naše življenje.

S pomočjo metode regresije bomo preko na delavnici preko duhovnega vodstva portala zmajev poiskali korenine sedanje situacije, ponavljajočih se dogodkov ali negativnih doživljanj, ki segajo v eno preteklih življenj in negativno vplivajo na to življenje.

V drugem delu delavnice bomo lastne spomine in travmatične izkušnje ter vzorce in prepričanja spreminjali in preko najvišjega, sedmega nivoja obstoja pretrgali karmične vezi ter aktivirali zdravljenje na nivoju duše. Temu bo sledil vpogled v prihodnje situacije, t.i. progresija.

Na delavnici se bomo pogovorili o izkušnji in ozavestili dele, ki so v naše polje in proces vstopili kot simboli.

Naj preteklost vaše duše ne definira vašega življenja, tu je zato, da vas vodi skozenj. Naj vam vaša duša pove, kaj vam želi sporočiti prav zdaj!

Deli ta dogodek

bottom of page