top of page

SPLETNA DELAVNICA in MEDITACIJA: Manifestacija obilja

Kdaj: sreda, 3. 3. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure) Kje: Spletna delavnica Energetski prispevek: 20 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA DELAVNICA in MEDITACIJA: Manifestacija obilja
SPLETNA DELAVNICA in MEDITACIJA: Manifestacija obilja

Ura in lokacija

03. mar. 2021, 18:00 – 22:00

Spletna meditativna delavnica

Gostje

O dogodku

Kdaj: sreda, 3. 3. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

OBILJE

Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Skozi zgodovino so na naši Zemlji rasle nove civilizacije, izumi, dogajale so se velike spremembe - dogajala se je mistika in spreminjanje zavesti. Nadangel Mihael je približno 4.500.000 let pred našim štetjem s svojo skupino angelov modrega plamena in mnogih bitij iz svetlobnega sveta z blagoslovom Stvarnika pospremil prve duše, ki so postale seme lemurijske rase. Tako, kot je mogoče kreirati spremembe v obstoju na Zemlji, je mogoče kreirati želeno v polje svojega bitja.

Vsak od nas ima svojo percepcijo realnosti, ki je edinstvena, vsak od nas je kreator svojega življenja. Vsak zase ve, kaj njemu predstavlja obilje. Vsem pa je skupno, da ko občutimo obije, le-tega občutimo preko lepih občutkov. V naše življenje obilje prihaja, ko smo popolnoma usklajeni z virom in povezani v eno, ter odprti za sprejemanje.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Tokrat se bomo potopili v čarobni svet kreiranja in manifestiranja. Na igriv portal 3-3 bomo ustvarjali svojo prihodnost in aktivirali proces lastne metafizične v fizično realnost.

Na delavnici bomo govorili o korakih, ki so potrebni za manifestacijo želenega v naša življenja. Pogledali bomo nekaj primerov dobrih in slabih manifestacij in preko aktivacije oprli osebno polje za pritekanje obilja.

Igrivo, magično in zabavno bo, ker bomo poklicali svoje angele in vodnike:

  • preko samega Stvarnika in energije zlate svetlobe bomo vstopili na najvišje frekvence in očistili negativno iz polja naše duše in fizičnega telesa;
  • nadangel Mihael bo prerezal naše eterične vezi, ki nam preprečujejo pot naprej;
  • angel obilja, Ariel - “levinja BOGA” nam bo odprla pot do želenega in omogočila pretok želenega v fizično realnost.

Ariel nas bo pospremila v PROGRESIJO, v kateri bomo jasno videli in občutili pritok energije obilja in občutke kako je živeti v obilju. Ter si vizualizirali svojo prihodnost v obilju. Po končani progresiji bomo te občutke shranili v celice naše duše in jih nesli s sabo v svojo edinstveno realnost na Zemlji.

Ko ste aktivirani za prejemanje obilja, pomeni, da bo le-to brez težav pričelo pritekati v vaša življenja. Odprite se za obilje, dovolite si, da pride, zaupajte. Delajte korake naprej. Več manjših korakov, za katere verjamete, da jih zmorete in so za vas uresničljivi, bo pripeljalo do velikega koraka, do velikih sprememb. Delo na sebi je potrebno vsak dan in da rezultate. Ključno je, da zaupate in ste vsak trenutek znova pripravljeni na najboljšo verzijo sebe.

Create impossible, not possible ❤️.

Deli ta dogodek

bottom of page