top of page

SPLETNA DELAVNICA: Jaz in moji odnosi

Odnosi so temelj našega bivanja na zemlji. Z iskrenim in pristnim odnosom do sebe bomo ozdravili svoje odnose do drugih in z drugimi. Dvignimo svojo vibracijo in se podajmo na pot ljubezni.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA DELAVNICA: Jaz in moji odnosi
SPLETNA DELAVNICA: Jaz in moji odnosi

Ura in lokacija

28. nov. 2020, 16:00 – 20:00

SPLETNA DELAVNICA: Jaz in moji odnosi

Gostje

O dogodku

Dan: Sobota, 28. november 2020 

Ura: 16.00 - 20.00

Cena: 100 EUR/osebo

DODATNI DNEVI: nedelja, 29.november - petek, 4. december; vodeno delo na sebi, meditacije, vaje in uvidi

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

OPIS 

7-dni dela na sebi

SOBOTA, 28. november 2020

- 4-urna spletna delavnica

NEDELJA, 29. november - ČETRTEK, 3. december:

- 5 dni, 5 nasvetov in 5 sklopov vaj za osebno rast in spreminjanje odnosov,

- vodene meditacije,

ki jih prejmete na mail za intenzivno delo na sebi.

PETEK, 4. december

- Vaš feedback o spremembah na vaši poti, ki ga pošljete na mail in dobite povratni odziv, kot dodaten uvid v vašo situacijo preko vodstva višjih energij (angelske energije in energije najvišjega vodstva).

Odnosi so temelj našega bivanja na zemlji. Vse prevečkrat posamezniki mislimo, da smo samozadostne enote, ki z dogovori ustvarjamo družbo. A na koncu nas to lahko pripelje v razočaranja, obup, pomanjkanje pristnih socialnih stikov, borbo za lastno dobrobit idr.

Odsotnost socialnih odnosov in pomanjkanje komunikacije je za nas eden izmed hujših stresnih dejavnikov. Enako velja, v kolikor se nahajamo v toksičnih odnosih. Da bi lahko izstopili iz toksičnih odnosov, moramo najprej razviti iskren in pristen odnos do sebe. Ter se odločiti za spremembo.

Velikokrat hodimo proti sebi in iščemo lastno individualnost in vse premalokrat se zavemo, da prav to nosimo znotraj sebe ter da šele, ko jo najdemo in sprejmemo, lahko zares uživamo v odnosih z drugimi. Drugi nas tako ne bodo več prizadeli, to ni njihov namen. Vsak od nas deluje tako, kot v trenutku delovanja misli, da zna najbolje. 

Pričakovanja o sebi in drugih vse prevečkrat kreirajo našo realnost, da lahko izpolnimo lastna pričakovanja, moramo začeti misliti, čutiti in delovati drugače, ustvariti novo zgodbo.

Z višjo vibracijo, prisotnostjo tu in zdaj in z zavedanjem bomo lahko vklopimo najboljšo verzijo sebe in zares začeli uživati v odnosu s sabo in drugimi. Kadar ljubezen v odnosu s seboj negujemo, ta raste, žari in obsije vse druge odnose v našem življenju.

Smo učitelji in učenci v fizičnih telesih in samo z izkušnjami bomo uvideli, kaj si želimo in česa ne. Pomembno je spoznanje, da naša duša to že ve in bolj ko bomo prišli v stik z njo, bolj nam bo jasno, kaj je naša pot. Mi smo kreatorji svojega življenja in odnosov v katerih živimo. Ustvarjamo jih s svojo lastno vibracijo.

Najlepši del naše poti je, da odnose lahko spreminjamo. Da se lahko odločimo SEDAJ in začnemo z novo vibracijo ustvarjati popolnoma nov odnos s sabo in posledično z drugimi, svojimi bližnjimi, najožjo družino, partnerjem, otroci, starši.

Včasih se zgodi, da se pojavi blokada, ko želimo na novo kreirati odnos do sebe in drugih. Takrat so nam v pomoč metode in tehnike, kot so:

- Čiščenje prepričanj.

- Spreminjanje vzorcev.

- Dvigovanje vibracije.

- Integracija odcepljenih delov osebnosti.

- Soočanje in ozaveščanje introjektov (ponotranjenih vsebin pomemembnih drugih).

- Raziskovanje nepredelanih vsebin iz preteklosti, ki nas v odnosih potisnejo v stanje boja, bega ali zamrznitve.

- Idr.

Z vesem tem se bomo srečali na spletni delavnici JAZ in MOJI ODNOSI. Ter preko čiščenja vzorcev, prepričanj in integracije odcepljenih delov sebe v celovito vibracijsko bitje, preko zdravljenja duše in izgubljenih dušnih delcev, vračali sebi moč, moč da naredimo korak naprej v svoji odnosih.

Naučili se bomo, kako moč ljubezni, sočutja in empatije zdravi lastne medosebne odnose. Preizkusili bomo nekaj metod in tehnik, ki nam bodo pomagale razumeti in graditi dolgoročne življenjske spremembe.

Dotaknili se bomo tudi MANIFESTACIJE – tehnike s katero lahko v svoje življenje prikličemo več obilja in vsega, kar si resnično želimo. Smo manifestatorji svoje realnosti, zavestno in podzavestno manifestiramo vse, kar priteka v naša življenja, da bi priklicali zase čim več obilja, je potrebno pričeti manifestirati z zavedanjem in prisotnostjo, to nam lahko prinese spremembo na naši poti.

Socialne in čustvene potrebe po komuniciranju so zelo močne. Pozabljamo, kako pomembni so vsakdanji dotiki in objemi, da se počutimo bolje. Na tej delavnici bomo ponovno obudili moč dotika in se prepustili prijetnim energijam, ojačali vezi drug z drugim in se podprli. Tudi preko virtualne realnosti je to mogoče.

Deli ta dogodek

bottom of page