Vodena meditacija "Jaz in moje poslanstvo"

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Vodena meditacija "Jaz in moje poslanstvo"

Kdaj in kje?

22. jan. 2020 17:30 – 19:00
Studio Eviana, Špruha 19, 1236 Trzin, Slovenia

Več o dogodku

Cena: 30 EUR/osebo  

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Imate občutek, da ste tu, da čistite karmične vezi in morda celo, da življenje občasno nima smisla? Brez občutka zavedanja, da živite svoje poslanstvo je življenje večkrat težko, zjutraj težko vstanemo, čez dan čutimo utrujenost, manjka nam življenjske energije.

Življenje je v resnici lahko čarobno, lahkotno in zabavno, če si to dovolite in znate v tem kar počnete poiskati pozitivne vidike.

Imeti občutek poslanstva in smisla življenja, je nekaj neprecenljivega - življenje postane igrivo in zabavno. Zaupamo Življenju, razumemo, zakaj se nam nekaj dogaja in hitro prepoznamo resnico, ki nam pride na pot.

Čas je, da se uskladite s svojo resnico, ki jo čutite globoko v sebi, ji dovolite vstopiti v polje vašega zavedanja in jo sprejeti z brezpogojno ljubeznijo. 

Kaj je namen vašega življenja in kaj je tisto v čemer blestite?

Preko vodene meditacije in popolne povezave s sabo ter vpogleda v svojo notranjost, preko pomoči najvišje energije stvarstva svojih vodnikov in angelov, bomo vstopili v tempelj, kjer se bomo odprli za prejemanje odgovorov in občutenje le teh kot del sebe, svoje resnice in svojega bistva.

Create impossible, not possible

Deli dogodek s prijatelji