top of page

Vodena meditacija "Notranji otrok"

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Vodena meditacija "Notranji otrok"
Vodena meditacija "Notranji otrok"

Ura in lokacija

04. mar. 2020, 17:30 – 19:00

Studio Eviana, Špruha 19, 1236 Trzin, Slovenia

Gostje

O dogodku

Cena: 30 EUR/osebo  

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

 

Življenje na Zemlji je veliko delo. Učimo se izmojstriti sebe v svetu, kjer nam omejitve postavljajo naše fizično telo, um in ego. Predvsem pa odnosi. Naši strahovi, da bi bili zavrnjeni, kritizirani, zasmehovani, ponižani, da bi občutili občutke, ki so za nas boleči in neprijetni, nam preprečujejo, da bi v vseh odnosih delovali sproščeno in živeli najboljšo verijo sebe. Naša naloga je, da se naučimo preiti na višjo raven zavesti in lahkotno pluti skozi življenje. Da se naučimo nadzirati svoje občutke in čustva, da ne bi prizadeli sebe in drugih. In da ugotovimo, kdo v resnici smo.

Da bi dosegli raven popolne usklajenosti se moramo naučiti nadzorovati trenutke, ko doživljamo zelo intenzivna neprijetna čustva, kot so občutki nemoči, strahu, groze, izgube nadzora. Včasih se nam dogaja, da se z nekaterimi od teh čustev ne zmoremo spoprijeti, saj so posledica travmatičnih dogodkov iz našega otroštva ali celo iz časa, ko smo bili v maternici. Te dogodki so shranjeni v celicah naše duše, v naši podzavesti, potlačeni in se jih niti ne spominjamo, saj se morda z njimi ne upamo ali še nismo pripravljeni spoprijeti. Poleg tega smo naučeni delovati po določenih vzorcih, ki se jih oklepamo, ne zavedamo pa se, da nam morda škodijo in nam preprečujejo narediti korak naprej.

Več časa kot posvetimo delu na sebi in opuščanju svojih globokih zapisov iz otroštva, travm, bolečin in vedenjskih vzorcev, ki jih pogosto doživljamo kot nepremagljive, bolj smo v povezavi s svojim notranjim bitjem, bolj razumemo situacije, ki se dogajajo, zaupamo sebi in laže kreiramo želeno.

Se sami občasno srečujete z občutki tesnobe, ujetosti, nemoči, izogibanja, sramu, čustvene otopelosti, razdražljivost, notranje napetosti, nevrednosti, ponavljajočimi nezdravimi vzorci v odnosih in podobno? Razlog za velik del doživljanja takih občutkov in čustev je prav ranjen in zapuščen notranji otrok, ki so mu bile zadane rane katerih ne razume, jih je potlačil in se zaprl vase. Vse to zaradi pomanjkanja ljubezni, ki jo nemalo kdo še danes išči izven sebe.

KAJ BOMO POČELI NA DELAVNICI

Na delavnici se bomo preko meditativnega stanja zavesti in preko povezave z energijo vsega kar je spustili k svojemu notranjemu otroku, se z njim pogovorili ter se prepustili procesu čiščenja zapisov in vzorcev, ki jih zaradi otroških doživljanj nosimo s seboj na najglobljih ravneh duše in nam onemogočajo narediti naslednji korak na svoji poti oz. večjo življenjsko spremembo.

Potovali bomo v maternico in pošiljali ljubezen otroku v maternici ter preko duhovnega vodstva zdravili svojo ranjeno dušo in ji vračali dušne delce. Očistili in opuščali bomo naučene vzorce, ki so jih na nas prenesli naši starši in skrbniki in ki nam ne služijo. Ozavestili bomo, da je varno in možno očistiti in zapreti rane svoje duše ter lahkotno pluti skozi življenje in ustvarjati želeno.

Vabljeni 💞!

Deli ta dogodek

bottom of page