top of page
Search

Čustvena lestvica na poti do manifestacije

Updated: Feb 22, 2022

Dragi moji. O metodi vizualizacije na poti do ustvarjanja svoje realnosti smo že govorili. Dotaknili smo se tudi pomena čustev, ki se nam porajajo, ko vizualiziramo. Tokrat pa bomo razkrili, kako vam lahko služi čustvena lestvica, ko se odločite in postanete zavestni kreator svojega življenja in svoje realnosti.



Marsikdo izmed vas je že slišal za zgodbe o uspehu, v ozadju katerih je prav metoda vizualizacije. Tisti, ki ste kdaj poslušali nekdanjo uspešno plavalko in olimpijko Saro Isaković ali pa teniškega velemojstra Novaka Djokovića, veste, da je bila prav ta metoda pot do njunih največjih uspehov.


In niso le izbrani tisti, ki s pomočjo metode vizualizacije lahko dosežejo in presežejo svoje sanje. Tudi vi ste lahko med njimi. A zavedati se morate, da so na poti do uspeha potrebni odločnost, fokus in vztrajnost. Ko se odločite za pot in ste motivirani ter izberete metodo vizualizacije ne odnehajte. Poskušajte, trudite se, kopljite globlje. V svetu je nemalo primerov uspehov, ki so jih ljudje dosegli kljub svojim hibam. Eden od primerov je npr. Madeline Stuart, manekenka z Downovim sindromom, ki je s svojo odločnostjo in vztrajnostjo dosegla svetovno prepoznavnost in živi svoje sanje. Za zgodbo o možu, ki je kopal diamant ste slišali? Kopal je in kopal, se trudil in bil že čisto izmučen, nazadnje pa je odnehal. Žal en zamah prekmalu …


Se sprašujete, kako so povezani motivacija, manifestacija, vizualizacija, čustva in vztrajnost? Čustva so tista, ki nas vodijo v življenju, pomagajo nam, da se lažje odločamo za svojo pravo pot. Da sploh pričnemo manifestirati, s pomočjo vizualizacije in pri tem vztrajamo. Prvi korak pa je, da ozavestimo, kaj sploh želimo. Ozaveščanje je pogonski motor motivacije.


V materialnem svetu na Zemlji smo obdani s kontrasti, okoli nas so drugi ljudje, družina, vrednote, norme, strahovi. Veliko je dejavnikov, kateri nas omejujejo pri odločitvah. A vedite, da je odločitev, ki jo izberete na podlagi svojega doživljanja, čustev in občutkov, tista prava. Ko se odločate in ko vam drugi govorijo, da nekaj ni prav, ni dobro, da ne boste uspeli, ne veste, kaj se dogaja v njih. Vsak posameznik najbolje pozna sebe in ve, kaj je njegova pot. Otresite se strahov in verjemite vase. Nato pa pojdite v akcijo. Ko ste v dvomih se poslužite metode čustvene lestvice.


Razmišljate, da bi nekaj naredili oziroma se odločate med dvema opcijama. Vaše misli so razpete, vi ste razpeti, vse to so popolnoma normalni odzivi, saj živimo v materialnem svetu, kjer se vse prehitro dogaja. Polnem zahtev, pravil, samoocenjevanja. Vsakdo nekaj želi od vas, postanete zmedeni, ne veste, kaj je dejansko pomembno, kaj je vaše. Lahko celo doživljate občutke, da vaše fizično telo vleče na več koncev, da vas bo pravkar raztrgalo. V takih situacijah se poskušajte umiriti, najti svoj zen kotiček in občutiti. V sebi občutiti, kaj vam sporoča vaša duša, nefizični del, ki je z vami vse od začetka obstoja na Zemlji in ve, kdo ste in zakaj ste prišli na ta svet. 


Kadar v sebi občutite lepe občutke, ko pomislite na izbrano odločitev oziroma želeni izid, je to prava pot. Saj je takrat vaša vibracija visoka. In kadar greste v projekt, izziv, čez oviro z visoko vibracijo, to pomeni, da ste se odločili pravilno. Enako velja za manifestacijo želenega s pomočjo metode vizualizacije. Določeno stvar, uspeh, izid želite manifestirati v svoje življenje. Pomagate si z metodo vizualizacije. Ta je tesno povezana z občutenjem. Ko bodo občutki v vas, ko vizualizirate želeno in razmišljate o tem hladni, je manifestacija še daleč, ko bodo lepi in jih boste znali take tudi obdržati, je blizu. Spomnite se na igro vroče – toplo – hladno – mrzlo – ledeno, ki ste se jo igrali kot otroci. Želeno ste našli tam, kjer je bilo vroče. Drži?


Pomembno. Vi ste kreator svojega življenja in vi lahko sami ustvarjate svoje občutke ter tako dvigujete svojo vibracijo. V vsakemu izmed vas je moč, da kreirate sebi čudovito pot, ki vodi do manifestacije. Na koncu boste ugotovili, da je biti srečen na poti največja in najlepša vrednota. Ter, da ko je vaša pot obdana z visokimi vibracijami, manifestacije kljub temu, da niso več pomembne oz. bolje, da na njih niste navezani, pridejo v vseh najmočnejših občutenjih, ki jih doživljate na poti.


Proces dvigovanja vibracije in spreminjanja občutkov v prijetne si lahko orišete s preprostim primerom. Delo, ki ga opravljate oz. vaša služba vam lahko predstavlja muko. Ste v nizkih vibracijah in te oddajate, želite manifestirati nekaj novega, a je slabih občutkov preveč, ne premaknete se nikamor. Zamenjajte zaznavanje. Lahko si namesto občutkov v katerih se vrtite ustvarite nove. "Delam tisto, kar me veseli in s tem služim denar. Delo je lahko zabavno. Nabiram si izkušnje in sem vedno bliže želenemu ipd." Na ta način dvigujte svojo vibracijo. Bolj kot boste pozitivni, prej in lažje bo želeno prihajalo k vam. Uživali boste na svoji poti in tekom poti kreirali, spreminjali svoje afirmacije in vodili energije v smer lastnega poslanstva. Na vse področjih.


Odločite si in postanite kreator svoje poti, ustvarjajte, zabavajte se. Tu ste z razlogom, življenje je lahko čudovito potovanje, na katerem imate spremstvo, vaša duša, ne-fizični del vas vam kaže pot. Poslušajte.


Z ljubeznijo,

Svet energij

271 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page