top of page
Search

AKADEMIJA OSEBNE RASTI v medijih

Updated: Jun 2, 2022

»... Pridobiš samozavest, lažje se odločaš, a hkrati veš, da nobena odločitev ni napačna, saj je treba tudi skreniti s poti in preizkušati 'obvoze', da ugotoviš, kaj si želiš in česa ne, uživati v napakah, saj so del procesa učenja, ...«


Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon sva energijska terapevta, ki sva že dolgo na poti zdravljenja, dela na sebi in pomoči drugih. Najina znanja presegajo dimenzije časa in prostora, prinašava jih s seboj pridobivava preko kanala, jih mojstriva ter modriva na tem planetu za razsvetljenje in dvig zavesti. Deliva jih z vami, da jih boste vi lahko delili naprej. Vsak od nas ima v sebi moč, da kreira lastno pot in ustvarja novo.

Vsak od naju prihaja po drugi strani, oba pa sva se že kot otroka srečevala z energijami, vodstvom višjih dimenzij in zdravljenjem preko energij. Polona svoje delo povezuje s področjem in študijem psihoterapije, arhetipi in znanji človeške psihologije, njeno področje je tudi zdravljenje preko kristalov. Bojan pa je svojo poslanstvo našel v globinah akaških zapisov in celičnih dimenzij. Ena od pomembnih stvari, ki sva jih odkrila v tem neskončnem raziskovanju samega sebe - je tudi, da lahko z znanjem, ki ga imava, in ki ga se vedno raziskujeva, pomagava drugim, da se prepoznajo, da osvetlijo svoje strahove in sence, da prepoznajo družinske vzorce, karmične vzorce, vzorce ujetosti, da se osbodijo vsega tistega, česar v resnici niso, ampak so samo pričakovanja družine in družbe - in se soočijo s svojimi najmočnejsimi potenciali, vizijami in se zavedo svoje moči.




Tokrat sva NOV PROJEKT, ki svoja vrata s 1. stopnjo odpira v marcu 2022 predstavila v reviji SUZY.


103 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page