top of page
Search

Sprejmi odločitev

Zate, ki razmišljaš, kako bi zaživel bolj polno in radostno življenje. Zate, ki te je strah narediti korak naprej in se odločiti za spremembo v življenju. Zate, ki si želiš, a nisi prepričan, če boš zmogel. Čas je … tukaj in zdaj.




Občasno razmišljaš, da to kar živiš, ni tisto, česar si resnično želiš. Dogaja se ti, da občutiš razpetost med dvema poloma, med silami, ki te vlečejo vsaka v svojo smer. Kar naenkrat to nista več samo dva pola, temveč razpršenost. Si povsod, želiš biti povsod, istočasno pa nisi nikjer od koder bi lahko nadaljeval svojo pot. Naenkrat ne veš več, kje si. Počutiš se kot v vrtincu, ne prepoznaš več svoje notranje biti, ne zavedaš se več svojega poslanstva. Na poti si izgubil del sebe.


Naj ti zaupam skrivnost. Ni vse črno ali belo. Ni vse izgubljeno. Pravzaprav nič ni izgubljeno. Tvoj čas je sedaj. Tukaj, na tem svetu, v tej realnosti, na tem čudovitem planetu. Dano ti je bilo, da prideš v to izjemno zemeljsko izkušnjo in občutiš lepoto biti, uživaš v majhnih trenutkih. Se ljubiš s svojo energijo, občuduješ pisane cvetlice in si svoboden, tako zelo, kot ptice, ki letijo po širnih prostranstvih in prinašajo sporočila. Dano ti je, da si tu in počneš kar želiš. Na voljo imaš prav vsa orodja, ki si jih zamisliš. Dovoliti si moraš, da jih vzameš v svoje roke in z njimi kreiraš svojo realnost. Božaš svoje otroke, ljubiš svojega partnerja, občutiš brezpogojno ljubezen, prepoznavaš svoje občutke in jih vodiš. Delaš spremembe in preprosto si.


Čas je, da si povrneš moč, pogum in poiščeš sebe. Ustavi se in se osvobodi. Odpihni iz svoje realnosti vse izgovore. Vredno je poizkusiti, verjemi. Ustavi se in prenehaj kriviti druge za svoje težave. Ti si kreator svojega življenja. Vsa čudovita energija stvarstva je s teboj. Odpri srce in dušo in spusti to energijo vase, naj postane del tebe. Oddaj namero, oddaj željo in deluj kot da si del te izkušnje. Dvigni svojo vibracijo in se uskladi z želenim. Ob tem pa ne čakaj, nikakor ne. Sedeti in čakati, da bo želeno prišlo, ne obrodi sadov. Živi, kot da že imaš in uživaj. Uživaj v trenutkih. Bodi srečen. Ne išči izgovorov za slabe dneve, za trpljenje, za nemoč, za prepreke na poti. Negativni občutki so del vsakdana, nauči se jih prepoznati, sprejmi jih kot del realnosti in opazuj. In nato. Spusti jih. Dovoli, da gredo stran, tako kot so prišli. Ne koristijo ti. Tu so, da ti dajejo znake, da te učijo, da se jih ti naučiš sprejeti in da se ti naučiš iti naprej. Ko pridejo, si dovoli, da postanejo del tebe. Če je potrebno, izjokaj žalost iz svojega srca, izkriči jezo iz svojih jeter, predihaj svoja pljuča, nato pa dovoli sebi, da greš naprej še pogumnejši, z novim znanjem in informacijami, z optimizmom. Odločen, da bo takih trenutkov vedno manj, da bo bolečina vsakič ko se pojavi trajala krajši čas, da si ti kreator svoje realnosti in da je tvoja naloga naučiti se dvigniti svojo vibracijo ter se uskladiti z virom vedno znova, ko padeš.


Verjemi mi in zaupaj. Če želiš spremembo, če želiš živeti lepše in bolj polno življenje je to prvi korak, ki ga lahko narediš ZASE. Sprejmi odločitev in vztrajaj. Uživaj v vsakem trenutku, ko ti je dovoljeno dihati čudoviti zrak, čutiti brezmejno svobodo in moč vsega kar je. Ko padeš, pogumno ustani in odločno naredi korak naprej, prepričan, da bo tvoje delo, tvoj optimizem, dvigovanje vibracije, sprejemanje postalo del tvoje realnosti. In nato boš lahko v vsakem trenutku ustvarjal to, kar želiš.


Zaupaj vase, zaupaj v vesolje. Tukaj si z razlogom. Tukaj je tvoje poslanstvo. Izpolni ga. In uživaj. Uživaj v tem, kar počneš in vse ostalo bo prišlo.


Čudovit in ustvarjalen dan ti želim😊

175 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page