Search

Umetnost Ustvarjanja

Danes ti bom zaupala skrivnost. Kakšno sporočilo bo nosila zate, se boš odločila sama, draga duša.Ti ustvarjaš svojo realnost na Zemlji. Vrniva se tja, kjer je tvoj izvor v tem svetu. Vse tvoje bitje in delovanje je v rokah kreatorja. Si rastoče bitje v maternici fizičnega telesa, si duša v objemu duše. Božansko. Občutiš? Si del nečesa večjega, povezan si z vsem kar je, zaupaš. Popolnoma. Ne preostane ti drugega. Če bereš to skrivnost, ti je bilo dano, da si tu, z nami, da se nam pridružiš v ustvarjanju.


Doživel si travmatično izkušnjo, svoje lastno rojstvo v fizični svet. S tem si znotraj sebe vzpostavil povezavo med Zemljo in višjim zavedanjem, energijo vsega, kar je. V trenutku, ko si se rodil, si bil primoran sam dihati in uspelo ti je. Morda so ti na začetku tvoje poti na Zemlji pomagale duše, s katerimi si v trenutku postal del vsega kar je , del »enosti«. Vse kar se ti je zgodilo, je bilo v tvoje najvišje dobro. Najverjetneje si načrt prihoda na Zemljo prej potrdil, podpisal in si ga celo zadal sam. Nikakor pa se nisi obremenjeval s tem, kaj bi lahko bilo drugače. Občutke strahu si izrazil na tak ali drugačen način, kot si znal, in varuhi so bili tu zate, da so ti pomagali.


Kasneje si se pričel zavedati, kot otrok, poln sanj in upanja, poln volje do življenja in pričakovanja. Živiš v trenutku in ga spoštuješ. Ne obremenjuješ se s tem, kako boš vozil kolo brez koleščkov, ko si pripravljen, pelješ. Ne delaš drame, kaj bo, če ne boš znal plavati, ko skočiš v vodo, zaupaš, poskusiš in ko si pripravljen, ti uspe. Ne razmišljaš o tem, kaj se lahko zgodi, če narediš to ali ono. Kakšne so lahko posledice tvojih dejanj. Preprosto si. Deluješ usklajeno, usklajeno z Univerzumom, z informacijami, ki jih prejemaš.


Preživeti, iti naprej, živeti …, z razlogom si tu. Imaš svoje poslanstvo. In hkrati moč, da v popolni povezavi z energijo vsega kar je kreiraš želeno. Čistiš stare vzorce in prepričanja, ki si si jih ustvaril v svoji podzavesti tekom bivana na Zemlji. In karmične vezi, ki si jih prinesel s seboj. Če zmoreš vse to, zmoreš še veliko več. Ne le veliko več, dejansko zmoreš vse. Vse, tudi tisto, kar se ti morda v tem trenutku zdi nemogoče. Delaj majhne korake na svoji poti in z njih bodo zrasli veliki »čudeži«.


Živiš v prostranstvu neskončnih možnosti. Skozi zgodovino so na naši Zemlji rasli izumi, se rojevale nove vrste živali, ljudje smo se spreminjali, dogajal se je napredek. Dogajale so se katastrofe. Za vse pa je razlog v energiji vsega kar je, v procesih in v delu, ki so ga opravljale duše. Tako, kot je mogoče kreirati spremembe in napredek na Zemlji, je mogoče kreirati želeno v polje svojega bitja. Samo verjeti moraš in si resnično želeti. Če bereš to, si korak v prednosti, saj si želiš. Kadar si nečesa resnično želiš, lahko to imaš, Zakon privlačnosti deluje, verjemi. In izkusi.


Najprej se odloči in šele nato stopi na pot dela na sebi. Sprejmi brezpogojno kot del sebe, odreči se pogojnosti. In prični. Bodi odprt za vse in navezan na nič. Ko boš dlje časa delal na sebi, ustvarjal, kreiral, boš lahko svoje manifestacije doživel zelo hitro, včasih takoj. A pred tem je potrebno začeti in vztrajati, dokler se ne zgodi prva velika sprememba, premik, ki ti da motivacijo. Če želiš zrasti in iti naprej, izkušnje, ki se ti zgodijo, poglej iz vseh zornih kotov. Ko delaš na sebi in se ti na poti zatakne, se bo ena in ista situacija v različnih oblikah pojavljala toliko časa, dokler ne ozavestiš, da moraš nekaj spremeniti na sebi. Rešitve vedno išči v sebi.


Naša rast, napredek, razvoj je kot koruza na polju. Kmet jo posadi. Posadi jo, ker ve, da bo zrasla in prinesla pridelek, hkrati ve, da bo rasla počasi, korak po koraku in da je to rast potrebno spremljati in negovati. Ne ukvarja s strahovi, ki bi preprečili da »Zakon privlačnosti« opravi svoje. Ve in pripravljen je počakati in ker ve, ob misli na koruzo občuti pozitivne, lepe občutke, usklajen je z energijo vsega kar je. Tudi ti si lahko.


Sprejmi obilje v svoje življenje, dovoli si. Dovolj ga je za vse. Živiš v obilju neskončnih zmožnosti. Vsi začetki so težki, tudi pot ima lahko veliko ovir. Preskoči jih tako, da narediš spremembo pri sebi, v svojih mislih, občutkih, vibraciji, ravnanju in pojdi naprej. Ovire boš premagal le, če spremeniš svojo vibracijo in svoje razmišljanje, z enako vibracijo in razmišljanjem, kot si kreiral neželeno, je to neželeno nemogoče odstraniti. Ti si kreator svojega življenja. In vse je že urejeno, ko veš kaj je in čutiš rezultat svoje lastne kreacije.

42 views0 comments

Recent Posts

See All