top of page
Search

Vse se zgodi z razlogom

Verjetno tudi ti, draga moja duša, sem in tja premišljuješ, zakaj se je nekaj zgodilo prav tebi. Zakaj si prav ti tista oseba, ki v tem zemeljskem zavedanju občuti bolečino, trpljenje, utrujenost od življenja.
Izstopi. Sedaj. Strojevodja je pravkar ustavil vlak. Resnično ti polagam na srce. Izstopi. Ustavi se. Usedi se na klop v bližnji park, kjer boš lahko občutil moč dreves in narave. Dihaj. Vdihni vase vso brezpogojno ljubezen, ki jo lahko zajameš. Vdihni moč in energijo. Nekaj se ti je zgodilo, nekaj se ti še vedno dogaja. Tukaj je, del tebe. Nazaj se ne moreš vrniti. Lahko pa živiš, sedaj. In v prihodnje. Lahko spremeniš naslednji dogodek, ki bi sprožil nove bolečine, še večje trpljenje. Si pripravljen? Jaz sem. Lahko greš z mano. Lahko bi te prijela za roko, a te ne bom, imaš sebe. Ne pozabi, nikoli nisi sam. Ti si čudovita energija, povezana z vsem kar je. Imaš vodstvo, ki ti pomaga, da se zate vedno vse izide. Vse se zgodi z razlogom, vse v najvišje dobro.


Da bi lahko slišal svoje vodstvo, bodi tiho. Umiri se in bodi v tišini, ne govori, ne razmišljaj, ne poslušaj drugih. Odloči se, kaj želiš, prosi za to in bodi pripravljen slišati svoje notranje bitje. Kadar resnično želiš slišati, kar ti ima povedati, ti drama, ki jo ustvarjaš v fizičnem svetu, ne bo pomagala. Izstopi iz nje, meditiraj, sprejemaj. In dogajali se ti bodo čudeži. Obstaja razlika med razmišljanjem in prejemanjem misli, poskusi to ozavestiti. Pred seboj imaš čarovnijo, ki se ji reče življenje. Vsak trenutek svojo realnost lahko spremeniš v nekaj posebnega. Nikoli ni prepozno. Le pomisli - ali ni lepše občutiti, da lahko nekaj spremeniš in greš proti temu z vsem zanosom, kot da se utapljaš v svojem lastnem egu in razmišljanju, kaj ni, kot bi moglo biti. Ustvarjaj svojo sedanjost in prihodnost z vso preciznostjo, ki jo premore tvoje notranje bitje.


Dogodki, ki se nam zgodijo v življenju, pridejo k nam, ker jih pokličemo, včasih zavedno, drugič nezavedno, zaradi prepričanj, vzorcev in spominov naše duše. Pridejo tudi zato, ker nam je namenjeno, da jih izkusimo, da lahko izpolnimo svoje poslanstvo na Zemlji. Da se iz njih nekaj naučimo. In gremo naprej bogatejši za novo izkušnjo, odločeni, da dosežemo spremembo. Pri doseganju višje vibracije in močnejše povezave nas samih z virom in notranjim bitjem si lahko pomagamo z različnimi metodami. Včasih do spremembe v sebi in bolj jasne povezave z notranjim bitjem pridemo sami, z meditacijo, povezovanjem. Lahko pa se odločimo, da nam pri doseganju želenega stanja pomagajo terapevti s pomočjo energetskih povezav, ozaveščanja, regresije, čiščenja dušnih zapisov ipd. Te metode so odlične in učinkovite, ker pripomorejo k očiščenju in pospešitvi želenih sprememb ter povezav z notranjim bitjem. Vsekakor pa je pred tem ključno, da vemo, kaj želimo in da si to tudi resnično želimo. In da odpremo svoje srce.


Da bi lahko izstopili iz začaranega kroga, v katerem se vrtimo, da bi namesto utrujenosti občutili veselje, srečo, optimizem in energijo, torej tisto kar potrebujemo za ustvarjanje in dvig vibracije, moramo dogodke, ki v nas vzbudijo negativna čustva sprejeti, jih ozavestiti, se naučiti lekcije in iti naprej. Pogumno. V življenju ne obstaja le pozitivno, le lepo. Naša naloga je, da dvignemo svoje zavedanje na višjo raven in znamo iz nasprotja tega kar si želimo, potegniti izkušnjo, ki nas bo osrečevala. Ne nazadnje je naša naloga na Zemlji ustvarjanje. Zamislite si, kako bi lahko ustvarjali, če bi vse že bilo ustvarjeno, skladno, lepo. Nasprotja obstajajo in izkušnje se nam dogajajo, da občutimo, kdo v resnici smo in kam gremo.


Imeti moč in željo ustvarjati in ob tem uživati, se veseliti rezultatov in najti nove izzive, ko izpolnimo svojo nalogo, je čudež življenja. Dano nam je, da z lastnimi mislimi, energijo in vibracijami delamo čudeže. To nam je bilo dano v tistem trenutku, ko smo se kot duša rodili v fizično telo na tej Zemlji. Jaz temu pravim čudež bivanja in ustvarjanja.


Naj te vodi naprej in motivira ideja, da lahko rasteš, ustvarjaš, spreminjaš, doživljaš. Ob tem pa se uči. Uči se iz izkušenj, vsako novo izkušnjo, ki pride v tvoje življenje sprejmi kot dar, saj prav vsaka nova prinese s seboj spoznanje, kaj želiš in česa ne želiš.

243 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page