Search
  • Polona Čepon

Zakaj meditirati ...

Updated: Feb 10, 2020

Meditacije nam pomagajo, da se naučimo približati sebi. Preko vodenih meditacij skozi lastno izkušnjo umirjanja začnemo odkrivati dele sebe, ki jih v vrvežu vskdana potlačimo globoko v svojo podzavest. Dovolimo si ozavestiti in prepoznavati naš um ter opazovati misli, podobe in občutke, ki se nam porajajo.

Meditacije v Svetu energij izajamo pod vodstvom izkušenih mentorjev in se dotikajo posamičnih področji, kot so povezava s svojim notranji otrokom, odkrivanje lastnega poslanstva, življenje v obilju možnosti, kreiranje harmoničnih odnosov, zdravja, uspeha.


Ko se naučimo opazovati, kaj čutimo, vidimo in mislimo, lažje prepoznamo, s čim smo resnično povezani. Na določenem področju postanemo bolj samozavestni, začnemo verjeti, da želeno že imamo in tako želeno z lahkoto vstopa v naše življenje.

Preko meditacij se naučimo opazovati stvari, s katerimi nismo zadovoljni in videti odnose, ki nam ne služijo. Naučimo se spreminjati vzorce razmišljanja, opuščamo zamere do sebe in drugih ter nezdrave navade. 


Cilj meditacij je postati prisoten, prisoten v odnosu do sebe in do drugih. Postati zavestni kreator v vesolju neskončnih možnosti, kjer vsak izmed nas, če se tako odloči, lahko zasije v svojih talentih in radostih.


NAPOVEDUJEMO:


Vabimo vas na naše čudovite meditacije, ki jih izvajamo v Studiu Eviana v Trzinu. Več o prihajajoči meditaciji na svet-energij.si/dogodki.


Termini prihodnjih VODENIH meditativnih delavnic:

19.2.2020 - KREIRANJE USPEHA - PRIJAVA

4.3.2020 - ZDRAVLJENJE NOTRANJEGA OTROKA

18.3.2020 - MANIFESTACIJA IN POVEZAVE S SORODNIMI DUŠAMI IN DUŠAMI DVOJČICAMI

22.4.2020 - REGRESIJA IN ČIŠČENJE DUŽNIH ZAPISOV

20.5.2020 - AKTIVACIJA SRCA

3.6.2020 - MANIFESTACIJA OBILJA

136 views0 comments
© 2019 Svet Energij    Splošni pogoji