top of page
Search

Zakaj meditirati ...

Updated: Jun 2, 2022

Meditacije nam pomagajo, da se naučimo približati sebi. Preko vodenih meditacij skozi lastno izkušnjo umirjanja začnemo odkrivati dele sebe, ki jih v vrvežu vskdana potlačimo globoko v svojo podzavest. Dovolimo si ozavestiti in prepoznavati naš um ter opazovati misli, podobe in občutke, ki se nam porajajo.

Meditacije v Svetu energij izajamo pod vodstvom izkušenih mentorjev in se dotikajo posamičnih področji, kot so povezava s svojim notranji otrokom, odkrivanje lastnega poslanstva, življenje v obilju možnosti, kreiranje harmoničnih odnosov, zdravja, uspeha.


Ko se naučimo opazovati, kaj čutimo, vidimo in mislimo, lažje prepoznamo, s čim smo resnično povezani. Na določenem področju postanemo bolj samozavestni, začnemo verjeti, da želeno že imamo in tako želeno z lahkoto vstopa v naše življenje.

Preko meditacij se naučimo opazovati stvari, s katerimi nismo zadovoljni in videti odnose, ki nam ne služijo. Naučimo se spreminjati vzorce razmišljanja, opuščamo zamere do sebe in drugih ter nezdrave navade. 


Cilj meditacij je postati prisoten, prisoten v odnosu do sebe in do drugih. Postati zavestni kreator v vesolju neskončnih možnosti, kjer vsak izmed nas, če se tako odloči, lahko zasije v svojih talentih in radostih.

278 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page